RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Kasım 2020, Cuma 12:39:04 tarihnde eklendi. 1449 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Merkez Pazarı’nda Yangın!

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞŞEHRİ SUHUM MERKEZ PAZARI’NDA YANGIN ÇIKTI!
Suhum Merkez Pazarı’nda Yangın!
06/11/2020. Suhum. 06 Kasım 2020. Abhazya – İnform.. Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Acil durumlar Bakanlığı resmi internet sitesinde verilen bilgiye göre, suhum Merkez Pazarı’nda 05 Kasım Perşembe günü akşamı 22:20 sıralarında yangın çıktı. 
 
Haberde, yanıgının pazarın merkez bölgesinde çıktığını ve itfaiyenin olaya anında müdahale ederek kısa süre içerisinde çevreye fazla zarar vermeden yangının söndürüldüğü belirtildi.    
 
Yangını kısa süre içerisinde fark eden, pazarda bekçi olarak görev yapan kişi tarafından derhal Acil Durumlar Bakanlığı'na haber verildi. Bekçinin hızlı tepkisi ve itfaiyecilerin hızlı hareketleri sayesinde yangın hızla söndürüldü. Aksi takdirde, yakındaki alışveriş tesislerine ve başkentin merkez çarşısının ana binasına yangın yayılma olasılığı bulunuyordu.
 
Yangının sebze ve meyve satışlarının yapıldığı bölümde çıktığı belirlendi. Abhazya Cumhuriyeti Acil Durumlar Bakanı Lev Kvitsinia olay yerini ziyaret etti. Bilindiği üzere, Ocak 2011'de de pazarda büyük bir yangın çıktı.
 
Suhum pazarı, sadece tarım ürünlerinin değil, aynı zamanda çeşitli perakende gıda ve endüstriyel malların yoğun olarak satışlarının yapıldığı, Abhazya'nın en büyük alışveriş merkezi olarak biliniyor. 
 
(Not: abhazyam.com olarak Suhum Merkez pazarı çalışanlarına büyük geçmiş olsun diyoruz.) 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.