RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mart 2019, Perşembe 17:35:13 tarihnde eklendi. 957 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Rusya Dışişleri İlişkileri!

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANI DAUR KOVE VE RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANI SERGEY LAVROV, MOSKOVA’DA BULUŞACAK!
Abhazya, Rusya Dışişleri İlişkileri!
28/04/2019. Suhum. 28 Mart 2019. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Resmi İnternet Sitesi’nde verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 1 Nisan Pazartesi günü, Moskova’da, Güney Kafkasya’da Güvenlik ve İstikrarın Sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürülen uluslararası görüşmeler ile ilgili konuları ele alacaklar.  
 
Dışişleri Bakanlığı yayınında, Moskova’da yapılacak olan görüşme sırasında, taraflar arasındaki ikili ilişkiler ve Abhazya’nın ululslararası toplum içerisinde ki konumunun güçlendirilmesi ile  ilgli önemli konular görüşülecek. Ayrıca taraflar, Güney Kafkasya’da güvenlik ve istikrarın sağlanması amacı ile sürdürülen görüşmelerin, dış politika üzerinde ki etkileşiminini güçlendirilmesi konusuna özel bir önem gösterileceği belirtiliyor.
 
2008 yılından bu yana, İsviçre’nin Cenevre şehrinde, Güney Kafkasya’da istikrar ve güvenliğin sağlanması amacı ile sürdürülen görüşmeler, BM, AB ve AGIT’in eş başkanlığında, Rusya, Abhazya, Güney Osetya, Gürcistan ve ABD’nin katılımları ile gerçekleşiyor. Görüşmeler, geleneksel olarak güvenlik ve insani konular olmak üzere iki çalışma gurubu biçiminde sürdürülüyor, Cenevre’deki  uluslararası görüşmelerin 47. Turu 2 – 3 Nisan 2019 Tarihleri arasında yapılacak.    
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.