RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Ekim 2015, Cuma 09:47:13 tarihnde eklendi. 1008 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ConIFA Futbol Şampiyonası

RAUL HADJİMBA, ConIFA 2016 DÜNYA FUTBOL ŞAMPİYONASI’NIN ABHAZYA’DA DÜZENLENMESİ İÇİN TÜM DESTEK VERİLECEKTİR
ConIFA Futbol Şampiyonası
09/10/2015. Suhum. 8 Ekim. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı resmi internet sitesinden http://presidentofabkhazia.org/ alınan bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu (ConIFA) Heyeti ile bir araya geldi.
 
Konujları büyük bir memnuniyet ile karşılayan Raul Hadjimba, Abhazya olarak, büyük bir futbol olayının düzennecek olmasından dolayı büyük bir coşku duyduklarını belirtti. ConIFA – 2016 Dünya Şampiyonasının Abhazya’da düzenlenmesi nedeni ile devlet yönetimi olarak büyük bir destek verileceğinin güvencesini belirtti. 
 
Raul Hadjimba “Hepimiz, bu olayı en üst düzeyde önem vererek, doğrudan organizasyonun mükemmel olması için çalışıyoruz” dedi.
 
ConIFA Başkanı Per Andres Blind, devlet başkanına kendilerine karşı gösterilen sıcak karşılama nedeni ile teşekkürlerini beilrtti ve Dünya Futbol Şampiyonasının Abhazya’da düzenlenmesi nedeni ile bu eşşsiz güzelliğe sahip ülkenin tanıtımına katkı sağlaması için eşsiz bir fırsat olacağını söyledi. 
 
ConIFA Başkan Yardımcısı Chris Toph, Dünya Futbol Şampiyonasına dünyanın dört bir yanından 16 futbol takımının katılacağı konusunda Raul Hadjimba’ya bilgi vererek “Geçmi dönemlerde yapılan turnuvalar oldukça ilgi uytandırmıtı ve sizlerinde desteği ile 2016 yılında yapılacak olan ConIFA Futbol Şampiyonası’nın şampiyona tarihinin en iyisi olacağından eminiz” dedi. 
 
Toplantıda ayrıca, Devlet Başkan Danışmanı Beslan Adjincal’da hazır bulundu. 
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.