RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Ocak 2015, Salı 10:16:38 tarihnde eklendi. 1033 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hoşgörüsü Olmayan Açıklama

SALİH KVARATSKHELİA “CHARLİE HEBDO, ÇİZMİŞ OLDUĞU KARİKATÜRLER İLE MÜSLÜMANLARIN HİSLERİNİ RENCİDE EDEREK PROVOKASYON YARATTI”
Hoşgörüsü Olmayan Açıklama
13/01/2015. Abhazya Cumhuriyeti Müslümanlar Birliği Başkanı Salih Kvaratskheliya, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu “Helal Otel” açıklaması ile toplumda tartışma ortamı yaratmıştı, şimdi de Fransa’da “Charlie Hebdo” Mizah dergisine düzenlenen saldırı hakkında da, içerisinde hoşgörü olmayan ve tartışmaya yol açacak bir açıklamada bulundu – Abhazyam.com
 
Aşağıda Salih Kvaratskhelia’nın Charie Hebdo olayı ile ilgili olarak Apsnypress’e yapmış olduğu açıklama bulunuyor. 
 
********
 
ABHAZYA MÜSLÜMANLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SALİH KVARCHELİA “FRANSIZ YASALARI, MÜSLÜMANLARA HAKARET ETMEYE İZİN VERİYOR, ANCAK SOYKIRIMI İNKÂR ETMEYE İZİN VERMİYOR - BUNLARIN HANGİSİ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ?” 

12/01/2015. Abhazya Müslümanlar Birliği Başkanı Salih Kvaratskheliya, Apsnypress Haber Ajansı Muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa’da oluşan terör hareketini kınadığını belirtti, ancak Charlie Hebdo’nun, çizmiş olduğu karikatürler ile Müslümanların hislerini rencide ederek, bu tür şiddet eylemlerini provoke ettiğini vurguladı.

Abhazya Müslümanlar Birliği Başkanı “Müslüman, Hristiyan, Yahudi, ya da diğer dinlere inanan müminlerin duygularına yapılan hakaretler kabul edilemez. Eğer, sizin özgürlük olarak kabul ettikleriniz, başka insanların duygularını rahatsız ediyorsa, o artık özgürlük olmaz” dedi.   

Salih Kvaracheliya, şiddet dalgasının durdurulmasının, sadece insanların birbirlerinin kültürel değerlerine saygı göstermeyi öğrenmeleri ile olabileceğine inanıyor. S. Kvaratskheliya “Bizler, Charlie Hebdo çalışanlarına karşı yapılan saldırının doğru olmadığını savunuyoruz, ancak bu eylemin provokasyon olduğuna inanıyorum” dedi. 
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/13855.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
tuncay - asil insani vijdani sorumsuzluk.
Gorunmeyen seytani taslayip,gorunenlerin arkasinda saklanmaktir,eyer adaletli dagilimin olmadigi yerlerde duygusalligi kullanip uyutmak vijdaninizi rahatlatiyorsa tabi ki charlie hebdo degilsin.saygilar
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.