RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Temmuz 2013, Salı 11:39:19 tarihnde eklendi. 2415 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Bayrak Günü

23 TEMMUZ, ABHAZYA BAYRAK GÜNÜ OLARAK KUTLANIYOR.
Abhazya Bayrak Günü 23/07/2013. Abhazya Cumhuriyeti’nde 23 Temmuz, Bayrak Günü olarak kutlanıyor. Abhazyam.com olarak Abhaz Bayrak Günü’nü kutluyor. Abhaz Bayrağının Dünya’daki bütün ülkelerde bağımsız devlet bayrağı olarak dalgalanması için desteğimizi yılmadan sürdüreceğimizi belirtiriz.


Abhaz Bayrağı hakkında bazı internet sitelerinde yanlış bilgilendirmeler halen sürmektedir. Konu hakkında 24 Temmuz 2011 Tarihinde Abhazyam.com da yayımlanan bilgilendirme yazısı bknz  http://www.abhazyam.com/haber/1211/abhazya-bayrak-gunu.html


Abhazya Cumhuriyeti’nde 23 Temmuz Bayrak Günü olarak kutlanıyor. Kutlamalar akşam saatlerinde, Suhum Özgürlük Anıtı’na ve Abhazya Kurtuluş Savaşı’nda şehit olanlların mezarlarına bırakılacak olan çiçek ve çelenk bırakma töreni ile başlayacak.


MSİ Saat 19:00’daSuhum Sahili’nde bulunan Muhacır Parkı’nda Moda Tasarımcısı Elvira Arseliya’nın Abhaz ulusal Kostümlerinden oluşan defile gösterisi yapılacak, ayrıca Bagrat Şinkuba Parkında ise ulusal el sanatlarının tanıtımının yapılacağı Etno – sergi açılışı yapılacak.


MSİ 19:30’da, B. Şinkuba Parkı’nda geçtiğimiz yıl 23 Temmuz’da düzenlenen şenlikler sırasında çekilen fotoğrafların sergileneceği “Bayrak günü – 2012” adlı fotoğraf sergisi açılışı yapılacak.


Festival akşamı, Abhaz sanatçıları ve folklor gurupları ile ayrıca tanınmış İtalyan sanatçı Luigi Lai’nin katılacağı bir konser programı düzenlenecek. Konser sırasında “Bayrak Günü – 2012”de çekilen en güzel fotoğraf yarışmasında ödül kazanan fotoğraf sanatçılarına hediyeler sunulacak.


http://www.apsua.tv/rus/video/1627/


Kaynak: www.apsnypress.info   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.