RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Nisan 2013, Pazar 09:21:01 tarihnde eklendi. 890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dieter Boden, Abhazya’da

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, “ROBERT BOSH VAKFI” DANIŞMANI DİETER BODEN İLE GÖRÜŞTÜ
Dieter Boden, Abhazya’da 21/04/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 19 Nisan Cuma günü, “Robert Bosch Vakfı” Danışmanı ve BM Genel Sekreteri’nin Eski Gürcistan Özel Temsilcisi Dieter Boden’i kabul etti. (Dieter Boden hk. Bknz: http://www.abhazyam.com/haber/2667/gurcistan-d-boden-kavgasi.html - Abhazyam.com )


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre, Dieter Boden, Aleksandr Ankvab’a kendisi ile görüşmeyi kabul ettiği için teşekkür ederek, Abhazya’da yaşanan gelişmeleri takip ettiğini belirterek “Sizlerin çok zor çalışma koşullarınız bulunuyor” dedi.


Taraflar arasında yapılan görüşmede Abhazya ve Gürcistan arasındaki ilişkiler ele alındı. Aleksandr Ankvab, komşu ülkede oluşan yeni yönetimden anahtar sorunlar ile ligili olarak herhangi bir değişiklik beklemediğini söyledi.


Aleksandr Ankvab “Başlangıç olarak, barış anlaşmasının imzalanması gerekiyor, ancak herhangi bir gelişme göremiyorum” dedi.


Dieter Boden Abhazya Devlet Üniversitesi (ADÜ) Rektörü’nün daveti üzerine öğrenciler ile bir araya geldiği bilgisini verdi.


Diplomat, Abhazya’da çalışmış olduğu dönemden bu yana epey zaman geçtiğini ve bu yüzden Abhazya şehrini görmek istediğini belirterek “Abhazya’yı daha yakından tanımak istiyorum” dileğini iletti.


Aleksandr Ankvab, Dieter Boden’e Abhazya’da tatil yapması için davette bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info          
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.