RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Haziran 2011, Cuma 13:47:04 tarihnde eklendi. 1296 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

(29.12.2008) “2009 YILINDA DİASPORA'DAKİ POLİTİK BİRLİK, SAĞLANACAKTIR“

(29.12.2008) “2009 YILINDA DİASPORA'DAKİ POLİTİK BİRLİK, SAĞLANACAKTIR“  

Ekim 2007'den beri bu site'de; Diaspora’daki kardeşlerimizin, anavatanımız ve Abhazya halkının çıkarlarına olan doğrular yayınlanmaktadır..

Bunların bazıları, gençlerimizin kurduğu Ahakuytra ve paukaf sitelerinde de yer almıştır..

Yazılarımız, Abhazyam sitesine de gönderilmiştir..
Site’nin sorumlusu Sayın Fatih Atan kardeşimize, hertürden tehdit, soruşturma ve baskı yapılmıştır.. Fakat O, korkmamıştır.. Geri adım atmamıştır.. Devrimci kişiliğini ve Sülalesinin şerefini yukarıda tutarak, Abhazya ve Diaspora üzerine kendi yazdıklarını ve yazdıklarımızın hepsini Sitesine koymuştur.. Çünkü o, “ölüm hoş geldi, sefa geldi“ demiş olanlardandır..
Sayın Fatih Atan; Emekçilerin yanında saf tutan, ulusların kendi kaderlerini tayin etme hakkını savunan, inançlı, namuslu, vijdanlı ve cesur bir Abhazdır..
Kendisini, tüm dostlarımız adına selamlıyoruz..

Komite'ye ve başka kurumlara da -ilk- yazılarımız iletilmişti.. Lakin onlar “politikalarını“ ve “çizgilerini“ bırakmak niyetinde olmadıkları, yani TC’nin resmi politikasına ters düşmekten korktukları için, gönderdiklerimizi görmemezlikten gelerek, sitelerine koymamışlardır..

Bizler de o tavır içine girenleri “yaşayan ölüler“ olarak kabul etmişizdir..

Acı olan; Abhazya’nın yönetiminde ki bazılarının, bunlara da “saygı duyuyoruz“ demesidir..

O nedenledir ki;.“Hükümetler ve kişiler gidicidir. Abhazya Devleti kalıcıdır. Pragmatik politikacıların yanlışları ve gayriciddi tavırları unutulmayacaktır. Abhazya'da ve Diaspora'da, doğru politikalar, er ya da geç, şöyle veya böyle, mutlaka hakim kılınacaktır.“ denilmektedir..

Yaşanılanlar, “Herkes, Kartal gibi olamaz“ sözünün doğruluğunu bir daha göstermiştir.. Ve tabiiki “Kılavuzu Karga“ olanların, durumu da -bir daha- ortaya çıkmıştır..

..Bizlerin; Abhazya ve Diaspora'daki yolu ve tarzı bilinmektedir..

Abhazya ve Diaspora'daki kardeşlerimiz ve dostlarımız da bellidir..

Bizler; Putin-Medvedev yönetimi ile, Ortega iktidarını, Abhazya'nın dostları olarak görmekteyiz..

Abhazya'nın bağımsızlığını tanıyan kişi ve ülkeleri düşman görenler, bizim de düşmanımızdır.

Abhazya’nın ve Güney Osetya’nın düşmanı Takiyyeci Gürcü Recep; aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çoğunluğu islam inacına sahip, 24 Ülkenin sınırlarını ve rejimlerini değiştirmeyi öngören, Büyük Ortadoğu Projesinin Eşbaşkanı olduğunu, Diyarbakır'ı Büyük Ortadoğu Projesinin merkezi haline getireceğini söyleyen bir Türkiye hainidir..
Takiyyeci Gürcü Recep’in görev aldığı bu proje, Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğusunu, kısmen Kürdistan ve Ermenistan olarak göstermektedir.
Takiyyeci Gürcü Recep; VATANA İHANET suçunu yaptırıma bağlayan Türk Ceza Kanunu’nun 302. Maddesi uyarınca, yargılanması gereken biridir..
Bu kişi ve Sülalesinin adı Satoğlu olan, Devleti dolandırmaktan sanık Abdullah Gül beraberce, anavatanımız Abhazya’ya düşmanlığa devam ederek, “Gürcüstanın toprak bütünlüğünü savunuyoruz“ diye, açıklamalar yapmaktan halen bıkmamaktadırlar..
İsrail’in, Hamas’a saldırısına “insanlık suçudur“ diye karşı çıkan Gürcü Recep ve Satoğlu A.Gül, Oset kardeşlerimize genosid amacıyla saldıran Gürcü Faşisti Sakaşvili’yi ise desteklemektedirler.. Bu iki sahtekar arkadaş, Faşist Sakaşvili'ye neden, karşı çıkmamaktadır?. Çünkü bunlar, Abhazlara düşmanlıkta ortaktır ve “İt, İt’i ısırmaz..“
Bu kıyaslamaları yapmayarak, vijdansız ve iki yüzlü Takiyyecilere destek vermeye devam eden bir “Abhaz“ veya “Adige’ye“ hangi sıfatın yakıştırılması gerekiyorsa, Biz hepsini söylüyoruz..

Namuslu Türklerden Gazeteci-Yazar Bekir Coşkun, A.Gül’ün Türkiye’ye düşman biri olduğunu bildiği için, “O, benim Cumhurbaşkanım değildir“ diye, yazmaya devam ediyor..
Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi ise, anavatanımızın düşmanı olduğu bilinenlerle arasına mesafe koyarak; “Sayın Cumhurbaşkanı“ “Sayın Başbakan“ gibi, bir hitap tarzını kullanması gerekirken, hala “Sayın Cumhurbaşkanımız“ “Sayın Başbakanımız“ “Sayın Dışişleri Bakanımız“ diye, başlayan yazılar yayınlıyorlar..
Bunun adına, “diplomatik uslüp, diplomatik nezaket“ falan denemez.. Bunun adı “düşmandan korkmaktır ve sizin emrinizdeyiz„ demektir..
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı görevini sürdüren -bir başka “Çerkes“- Nazım Ekran ise, Türkiyeyi satan, Abhazya’nın da düşmanı olan Takiyyeci Gürcü Recep'i korumak ve kollamak için, çırpınmaya devam etmektedir..

Anavatanımızın düşmanlarıyla birlikte olanlar, düşmanları savunanlar ve düşmandan korkup, ona saygı gösterenler, kişiliği zayıf insanlardır.. Bunlar, ne Adigedir, ne de Abhaz’dır.. Böylelerini, Thamate kabul etmek, insanı küçültür.. Mezarda yatan Şehitlerimize de “hakarettir.“

AKP hükümetine dalkavukluk yapanlara, onlarla direkt veya dolaylı olarak işbirliği içinde olanlara, ne yapılmalıdır?.
Bize göre yapılması gerekenler -önce- Şehitlerimizin ailelerine ve herkesin kendi sülalesine bırakılmalıdır..
Fakat onlar; “oğullarımız halkımız için canlarını vermiştir.. O nedenle biz, hesap sorma hakkımızı, halka bırakıyoruz..“ veya “onlar da kardeşimizdir, elimiz kalkmıyor.“ derlerse, “Durumdan görev çıkaracak“ ÇOK, Abhaz ve Adige vardır..

Devletimizin ve Diaspora'nın geleceği için, “BU“ adetlere uyulması gerekir.. Düğme ilikleyip, Hazırol durmakla, Parmak üstünde Abaza oyunu oynayarak, “Abaza katolası“ yaparak, Askerlik hatıraları anlatarak, yanlışlıklara ve ihanetlere suskun kalınarak, Devlete sahip çıkılamaz..
“Abhazya ve Diaspora’da ki toplam 5 elebaşı işbirlikçi-hain, layık oldukları yerlere gönderilmezlerse, ruhlarını bunlara satacak diğer soysuzlarla beraber, Abhazya’da yönetime gelerek; Vatanımızı, sahtekarlar, ahlaksızlar ve vatanhainlerinin hakimiyetindeki Türkiye’ye benzeteceklerdir.“ Bizler, bu tespitlere katılanlardanız..

Bilindiği gibi Sitemiz; AKP hükümetinin Devlet başkanımız Sayın Sergey Bagapş'a yaptığı siyasi terbiyesizliğe ve onların ihanetlerine karşı çıkmak üzere oluşturulmuştu..
Bu Site aracılığıyla; işlenen alçakca terbiyesizliğe karşı nefretimiz dile getirilmiş, AKP hükümetinin ve yandaşlarının, gerçek yüzleri açıklanmış, bunların anavatanımız Abhazya'nın düşmanı oldukları anlatılarak, işlevini yerine getirmiştir..

Yazdıklarımızı okuyan veya duyan -namuslu- insanlarımızın tümü, dostumuz olmuştur..
Anlamak istemeyen Kariyerist ve hastalıklı unsurlar “kendi yollarında“ devam etmektedir..
Hainler ve namuslu olmayanlar ise; Vijdanlarını kilitleyip satarak, “Allah, dünya gemisinin kaptanlığına Amerika'yı oturttu!“ diyen Fethullah Hoca'nın AKP’sinden, ABD ve AB ülkelerinden aldıkları desteklerle, ihanet yolunda “yürümektedir..“

..Sitemizin kuruluşundan bu yana bir yılı aşkın, zaman geçti.. Anavatanımız Abhazya'nın bağımsızlığı tanındı..
Yaşanan olaylar ve sonuçlar, bizleri haklı çıkardı..
Dostlarımız ve düşmanlar -net olarak- ortaya çıktı..

Namuslu, vijdanlı ve cesur birçok insanımız biraraya geldi..
Eski dostluklar, daha da pekişti..
Buluşamadıklarımız ve buluşmayanlar da, birgün mutlaka buluşacaktır..
“Amerika'yı tekrar keşfetmeye çıkan“ kardeşlerimizin gelmeleri de, sabırla beklenilmektedir..

2009'un, Diaspora'daki tüm Namuslu, vijdanlı ve cesur insanlarımızın Politik Birliğinin sağlanacağı bir yıl olacağına inanılmaktadır..

Bütün kardeşlerimize ve dostlarımıza, yeni yılın sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyor,
sevgilerimizi, sunuyoruz.


Kırgız Ajönba
29.12.2008
had-der@web.de
www.hamburgabhazyadostlukdernegi.blogspot.com

 

Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Diğer KIRGIZ AJÖNBA Yazıları
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.