Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto-adjust screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size
You are here: Anasayfa

Flaş Haber

bagap-2.jpg08/09/2010

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI SERGEY BAGAPŞ, GAZETECİLER İLE BİRLİKTE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ..!

07/09/2010. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ, bugün gazeteciler ile birlikte basın konferansı düzenledi. Devlet Başkanı, ülkenin sorunları, hakların korunması organlarının çalışmaları, tatil sezonunda yaşanan sorunlar, vatandaşların mülkiyet haklarında yaşandığı belirtilen ihlaller, İş Adamı İgor VAROV’un sorunları, öğrenim kitaplarının sağlanması, hükümet ve muhalefet arasında ki ilişkiler Abhazya Cumhuriyeti’nin sosyal – ekonomik gelişim planlarının konumu ve diğer konular hakkındaki soruları yanıtladı.

 
ALEKSANDR ANKVAB; AB HEYETİNE "ABHAZYA'YA AMBARGO UYGULANIRKEN VE SAVAŞ SONRASI NEREDEYDİNİZ ?" DEDİ
Üye Oyları: / 4

aleks.ankuab.jpg29/03/2008

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞBAKANI ALEKSANDR ANKVAB; KENDİSİNİ ZİYARET EDEN AB HEYETİ ÜYELERİNE "ABHAZYA'YA EKONOMİK YARDIM ÇALIŞMALARI YAPARAK GÜRCİSTAN'A GERİ DÖNECEĞİNİ DÜŞÜNMEK SADECE BİR HAYALDİR" AÇIKLAMASI YAPTI.

26/03/2008. Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Aleksandr ANKVAB; 26/03/2008 tarihinde Abhazya'yı ziyaret eden Avrupa Birliği (AB) Güney Kafkasya Özel Temsilcisi Peter SEMNEBİ başkanlığındaki AB Heyetini makamında kabul etti.

Abhazya'yı ziyaret eden AB heyeti içerisinde bulunan diplomatlar: AB Güney Kafkasya Özel temsilcisi Peter SEMNEBİ; Fransa'nın Gürcistan Büyükelçisi Erik FURNİER; AB Politik Sorunlar Temsilcileri Mark FOSSETT, Fredrik VESSELAU ve Kaupo KENO; AB Bölge İlişkiler Temsilcisi Stein RADJAL; AB Gürcistan temsilciliği Başkanı Robert LİDDELL.

Devamı...
 
GÜNEY OSETYA CUMHURİYETİ BAŞ SAVCISI TAYMURAZ HUGAEV'E KARŞI BOMBALI SALDIRI DÜZENLENDİ..!
Üye Oyları: / 0

gney_osetya_da_provokasyon.jpg28/03/2008

GÜNEY OSETYA BAŞ SAVCISI TAYMURAZ HUGAEV'İN OTOMOBİLİNE SALDIRI DÜZENLENDİ. BİR ÖLÜ, BİR YARALI VAR.

28/03/2008. Güney Osetya İçişleri Bakanlığından alınan bilgilere göre Güney Osetya Baş Savcısı Taymuraz HUGAEV'in makam otomobiline Tsinvali'de bombalı saldırıda bulunuldu.

Devamı...
 
ABHAZYA DEVLET BAŞKANI SERGEY BAGAPŞ; KUZEY KAFKASYA CUMHURİYETLERİNİ ZİYARET EDİYOR..!
Üye Oyları: / 0

bagaps.jpg28/03/2008

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI SERGEY BAGAPŞ; KARAÇAY-ÇERKESK CUMHURİYETİNİ ZİYARET ETTİ.

26/03/2008. REGNUM Haber Ajansının bildirdiğine göre 26/Mart/2008 Tarihinde Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ, Karaçay-çerkesk Cumhuriyeti'ni ziyaret ediyor.

Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ'ın Kuzey Kafkasya Cumhuriyetlerine başlatmış olduğu gezinin amacı Abhazya-Gürcistan savaşının bitiminin 15. yıl dönümüne ithaf amacı taşıyor. (30/09/1993). Abhazya'nın Bağımsızlık Savaşı sırasında, Kuzey Kafkasya ve Rusya'dan abhazya'ya aktif bir biçimde destek verilmişti. Abhazların akrabaları olan Abhazinler, Çerkesler, Kabartaylar, Adigeler ve Güney Rusya Kazakları savaş sırasında desteklerini verdiler.

Devamı...
 
ABHAZYA DEVLET SANATÇISI VİOLET MAAN İÇİN 70. YAŞ GÜNÜ JÜBİLESİ YAPILDI.
Üye Oyları: / 0

tiyatro.jpg28/03/2008

ABHAZYA DEVLET SANATÇISI VİOLET MAAN'IN 70. YAŞ GÜNÜ JÜBİLE İLE KUTLANDI.

26/03/2008. Abhazya Ulusal Sanatçısı ve Abhazya Devlet Dram Tiyatro Oyuncusu Violet MAAN'ın 70. yaş günü Abhazya Dram Tiyatrosunda jübile ile kutlandı.

Devamı...
 
VLADİMİR PUTİN VE GEORGE BUSH; SOÇİ'DE BULUŞUYOR..!
Üye Oyları: / 0

putin-bush.jpg27/03/2008

RUSYA FEDERASYONU DEVLET BAŞKANI VLADİMİR PUTİN VE ABD DEVLET BAŞKANI GEORGE BUSH NİSAN 2008' İN İLK HAFTASINDA SOÇİ'DE BULUŞUYOR.

26/03/2008. ABD. Devlet Başkanı George BUSH; "beyaz saray" da avrupalı basın mensupları ile yapmış olduğu basın toplantısında önümüzdeki hafta Romanya'nın başşehri Bükreş'te yapılacak olan NATO Ülkeleri liderleri toplantısı sonrasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir PUTİN ile Soçi'de buluşacaklarını belirtti.

Devamı...
 
NUGZAR AŞUBA "GÜRCİSTAN İLE ARAMIZDA KAN DAVASI VAR, BU DAVA YÜZYILLARCA SÜRECEKTİR" DEDİ..!
Üye Oyları: / 2

parlamento_binas-1.jpg27/03/2008

ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTO BAŞKANI NUGZAR AŞUBA "ABHAZYA VE GÜRCİSTAN HALKLARI AYNI ÜLKE İÇERİSİNDE BİRLİKTE YAŞAYAMAZLAR" DEDİ.

24/03/2008. Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Nugzar AŞUBA; 24/03/2008 tarihinde Moskova'da düzenlemiş olduğu basın konferansında "bizler, Gürcistan ile tek bir devlet yapısı içerisinde bir kez yaşadık, bunun ikinci kez daha yaşanmasını istemiyoruz" açıklamasını yaptı.

Nugzar AŞUBA; REGNUM Haber Ajansı Muhabirinin "Gürcistan siyasetçileri, Abhazya, Güney Osetya ve Gürcistan arasında bir "konfederasyon" oluşturularak yeni ibir yapılanmaya gidilebilir" çağrıları hakkında ki düşüncelerini sorması üzerine "eğer Gürcistan, demokratik bir devlet yapılanması istiyor ise onları tebrik ederim. Ancak bu yapılanmanın Abhazya ile ilişkilendirilmesini kurmak mı gerekir? Bizler, sadece Sovyetler Birliği (SSCB) döneminde Stalin ve Beria ikilisinin zorlamsı ile Gürcistan içerisinde yer aldık. SSCB'nin bitiminden sonra Abhazya'nın Gürcistan'a katılma gibi bir düşüncesi bulunmadı" yanıtını verdi.

Devamı...
 
TÜRKİYE; "AMBARGOYU UYGULADIĞI SÜRECE ABHAZYA'NIN MİS GİBİ MİMOZALARINDAN MAHRUM KALACAKTIR"..!
Üye Oyları: / 5

abhazya_amblemi.jpg25/03/2008

TRT-1 TELEVİZYONUNDA YAYINLANAN "SINIRLAR ARASINDA  ABHAZYA" PROGRAMI İLE İLGİLİ OLARAK DÜŞÜNCELER.

25/03/2008

Fatih ATAN.

10/03/2008 Tarihinde yayınlanması gerekirken iptal edilen ancak 24/03/2008 tarihinde yayınlanan haber programı "Sınırlar Arasında Abhazya" ile ilgili olarak bir değerlendirme yapmak istiyorum.

Aslında daha gerçekçi yorumlara ulaşabilmek için belli bir süre beklemek gerekir. Ancak programın yayınlanması ve öncesinde ilginç gelişmeler yaşandı. Programın ertelenmesi başlı başına "bağımsız yayıncılık" anlayışı dışında değerlendirilmelidir. 24/03/2008 tarihinde "sansürlü" olarak yayınlanmasının ise başlı başına "anti demokratik" bir uygulama oduğu düşüncesini taşıyorum. Çünkü, programı izleyenler, Abhazya'nın gerçekten her anlamda "yoksul bir ülke" ve dışarıdan gelen "gönüllü yardım kuruluşları" ile yönlendirilmeye çalışılan aciz bir yönetim, deyim yerinde ise "kukla" bir yapıda ülke görünümünü çıkartabilirler.

Devamı...
 
SUHUM "YENİ BÖLGE'DE "KIRLANGIÇ" ÇOCUK YUVASI ABHAZYA'LI KÜÇÜK ÇOCUKLARIN HİZMETİNE AÇILDI..!
Üye Oyları: / 1

krlang.jpg25/03/2008

ABHAZYA'NIN BAŞŞEHRİ SUHUM'DA BULUNAN "YENİ BÖLGE" YERLEŞİM ALANINDA "KIRLANGIÇ" İSİMLİ ÇOCUK YUVASI HİZMETE AÇILDI.

24/03/2008. Abhazya Cumhuriyeti Hükümet Gençlik ve Spor Bakanlığı İnşaat ve Tamir Başkanlığının apsnypress haber ajansına bildirdiğine göre Suhum şehri "Yeni Bölge" isimli yerleşim alanında "Kırlangıç" isimli çocuk yuvası 24/03/208 tarihinde okul öncesi eğitim için hazır duruma getirildi.

Devamı...
 
02/NİSAN/2008'DE ABHAZYA DEVLET DRAM TİYATROSU'NDA ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENİYOR..!
Üye Oyları: / 1

tiyatro.jpg25/03/2008

 2007 YILI İÇERİSNDE RUSYA FEDERASYONU'NDA DÜZENLENEN "2007 RUSYA MİLLETLERİ BAŞARI ÖDÜLLERİ FESTİVALİ"NDE ÖDÜL KAZANAN ABHAZYA VATANDAŞLARINA ÖDÜLLERİ 02/NİSAN/2008 TARİHİNDE "ABHAZYA DEVLET DRAM TİYATROSU"NDA YAPILACAK OLAN ÖDÜL TÖRENİ İLE VERİLECEK.

21/03/2008. "2007 Rusya Milletleri Başarı Ödülleri Festivali"nde başarı kazanan Abhazya vatandaşlarına ödülleri 02/04/2008 tarihinde "Abhazya Devlet Dram Tiyatrosu"nda yapılacak olan tören ile verilecek. Ödül törenine, "Rusya ve Dünya Sanatçılar Birliği Kuzey Kafkasya Temsilciliği" üyeleri konuk olarak bulunacaklardır.

Devamı...
 
ALMANYA HAD-DER' DEN DİASPORAYA YENİ BİR MESAJ VAR..!
Üye Oyları: / 0

abhazya_bayra.png24/03/2008

SEVGİLİ ABHAZYAM.COM ÜYE VE İZLEYİCİLERİ; AŞAĞIDA,
ALMANYA HAD-DER TARAFINDAN GÖNDERİLEN METNİ, YAYIN İLKELERİMİZE BAĞLI KALARAK HERHANGİ BİR YORUM VE KATKI YAPMADAN  SİZLERİN DEĞERLENDİRMELERİNİZE SUNUYORUZ.

SAYGILARIMIZLA.

www.abhazyam.com


ABHAZYA   VE   DİASPORA
22.Mart.2008

Değerli büyüğümüz Rahmetli Aşamba Orhan bey, 1990’da Abhazya’dan Türkiye’ye gelen ve şu anda halen milletvekiliği yapmakta olan A.M. ile özel olarak ilgilenmişti.. “Neler yapmalıyız?“ meseleleri ona, günlerce anlatılmış ve dönüş günü Yeşilköy havaalanında da, onun eline bir  “belge“ verilmişti…
Abhazya’nın bağımsızlığının ilanından üç gün evvel, yani 20 Temmuz 1992’de de, siyasi eleştirile-rimiz ve düşüncelerimiz,  yazılı ve sözlü olarak Abhazya devlet Başkanına iletilmişti..               Savaş evveli, savaş sırası ve sonrasında  neler  olacağı, hep söylenmiştir..Yazılmıştır.. Arşivler’de bunlar vardır. Yaşanılan süreç, söylenen herşeyin doğru çıktığını göstermiştir.. Göstermeye  de  devam etmektedir.. Bizler, falcı veya Peygamber  değildik.. Çevremizden edindiğimiz bilgi ve tecrübelere dayanarak, öngörülerimizi ortaya  koyan  sıradan  insanlardık.. Biribirine ve “Birliğe“ inanan az sayıda kişi; çoğalmaya çalışarak,(Abhazya yönetiminin diaspora’yı önemseyeceği) “zamanın“ gelmesini bekledi..  Durumumuz, “SBKP’nin kardeş Partisi olacaksın.. Onların Türkiye’de Devrim olmasını istemediklerini bileceksin.. Buna rağmen pro-sovyet kalacaksın ve -onlara- rağmen, Türkiye’de Devrim yapmaya çalışacaksın“ saptamasına benziyordu..  Abhazya’daki  “bazılarına rağmen“  Abhazya için  ve Diaspora’da bizi sevmeyenlere rağmen, Diaspora’daki kardeşlerimiz için var olacaktık..

Devamı...
 
FATİH ATAN "DUMA'DAN SONRA TBMM'DE ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARINI TANISIN" DEDİ..!
Üye Oyları: / 9

100_0560.jpg23/03/2008

RUSYA FEDERASYONU DUMA MECLİSİ FUTBOL TAKIMI İLE TBMM PARLAMENTERLERİ FUTBOL TAKIMI ARASINDAKİ DOSTLUK MAÇINI RUSYA PARLAMENTERLERİ  7 -1 KAZANDILAR.

23/03/2008. Antalya'nın Turistik Beldesi BELEK'te 22/03/2008 tarihinde TBMM'nin davetlisi olarak dostluk maçı yapmaya gelen Rusya DUMA Meclisi parlamenterleri içerisinde bulunan Abhaz Kökenli parlamenter Otar ARŞBA ve Adige Kökenli Arslan HAŞIR'da bulunuyordu.

Devamı...
 
DUMA; PUTİN VE YÖNETİMİNE ABHAZYA, GÜNEY OSETYA VE PRİDNESTRONİYA'NIN BAĞIMSIZLIĞINI TANIYIN" DEDİ.!
Üye Oyları: / 0

duma-4.jpg21/03/2008

RUSYA FEDERASYONU DUMA MECLİSİ RUSYA DEVLET BAŞKANLIĞI VE YÖNETİMİNE ABHAZYA, GÜNEY OSETYA VE PRİDNESTROVİYA DEVLETLERİNİN BAĞIMSIZLIĞININ TANINMASI ÇAĞRISINI İLETTİ.

21/03/2008. ITAR-TASS Haber ajansının  belirttiğine göre Rusya Federasyonu Parlamentosu DUMA Meclisi. Abhazya , Güney Osetya ve Pridnestroviya devletlerinin bağımsızlık çağrılarının yapılmış olduğu görüşmeleri bitirdi. Toplantı sonucunda DUMA Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı ve Yönetimine Abhazya, Güney Osetya ve Pridnestroviya'nın Bağımsızlıklarının tanınması çağrısı belgesini iletti.

Devamı...
 
DUMA; RUSYA YÖNETİMİNE "ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARININ TANINMASI" ÇAĞRISI YAPIYOR..!
Üye Oyları: / 0

duma-1.jpg21/03/2008

RUSYA FEDERASYONU DUMA MECLİSİ; RUSYA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR PUTİN VE DEVLET YÖNETİMİNE "ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARININ TANINMASI" ÇAĞRISINDA BULUNUYOR.

21/03/2008. DUMA Meclis bugün Rusya Devlet Başkanlığına Abhazya ve Güney osetya'nın Bağımsızlıklarının tanınması çağrısında bulunuyor. DUMA'da  Abhazya, Güney Osetya ve Pridnestroviya'nın bağımsızlıklarının tanınma çağrılarının görüşülmesi bir haftadır sürüyordu.

Devamı...
 
22/03/2008 TARİHİNDE DUMA VE TBMM ARASINDA ANTALYA'DA DOSTLUK FUTBOL MAÇI YAPILIYOR..!
Üye Oyları: / 0

dostluk_ma.jpg21/03/2008

22/03/2008 TARİHİNDE RUSYA FEDERASYONU PARLAMENTOSU DUMA ÜYELERİ VE TBMM. PARLAMENTERLERİ FUTBOL TAKIMLARI  ARASINDA ANTALYA'DA DOSTLUK KARŞILAŞMASI YAPILIYOR.
 

Rusya Federasyonu parlamenterleri ve TBMM milletvekilleri arasında daha öncede karşılıklı olarak yapılan görüşmelerden bir tanesi de 21 Mart 2008’de Antalya’da gerçekleşecek. Bu kapsamda TBMM milletvekillerinden oluşan TBMM Futbol Takımı ile Rusya Parlamenterleri Futbol Takımı 22 Mart 2008 Cumartesi günü saat 16.30’da Belek Glorya futbol tesislerinde bir dostluk maçı yapacaklar.
 

Devamı...
 
"SINIRLAR ARASINDA ABHAZYA" ÖZEL PROGRAMI TRT-1 DE 24/03/2008 DE SAAT 23:00'DE YAYINLANIYOR..!
Üye Oyları: / 0

trtlogo.jpg21/03/2008

GAZETECİ BANU AVAR'IN ERTELENEN "SINIRLAR ARASINDA ABHAZYA" ÖZEL PROGRAMI TRT-1 TV KANALI'NDA 24/MART/2008 TARİH SAAT: 23:00 YAYINLANIYOR.

21/03/2008. Bilindiği gibi,  TRT-1 TV Kanalı'nda 10/03/2008 tarihinde yayınlanması gereken Gazeteci Banu AVAR'ın programı  "Sınırlar Arasında Abhazya" Özel Programı TC. Dışişleri Bakanlığı'nın engellemesi sonucu yayından kaldırılmıştı.

Devamı...
 
ABHAZYA ULUSAL DANS GURUBU "KAVKAZ" KASTROMA'DA DÜZENLENEN DANS FESTİVALİNE DAVET EDİLDİ..!
Üye Oyları: / 1

mercury-3.jpg21/03/2008

ABHAZYA DEVLETİ "KAVKAZ" ULUSAL DANS TOPLULUĞU KASTROMA'DA DÜZENLENECEK OLAN ULUSLARARASI "TEK AİLENİN VE FARKLI ÜLKELERİN ÇOCUKLARI" DANS FESTİVALİNE KATILIYOR.

19/03/2008. Abhazya Ulusal Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Kandit TARBA'nın apsnypress haber ajansına bildirdiğine göre Rusya Halkları Birliği ve Rusya Kadınlar Hareketi Organizasyonu'nun Kastroma, Yaroslavl, İvanova ve Vladimir şehirlerinde düzenlemiş oldukları "Tek ailenin ve Farklı Ülkelerin Çocukları Dans Festivali'ne davet edildiklerini söyledi.

Devamı...
 
ÇİZGİ FİLM; ORMANIN VAHŞİ ÇOCUĞU, "MAUGLİ"NİN ABHAZ DİLİ'NE ÇEVİRİSİ YAPILDI..!
Üye Oyları: / 3

tiyatro.jpg20/03/2008

ÇİZGİ FİLM, ORMAN ÇOCUĞU "MAUGLİ"' NİN ABHAZ DİLİNE ÇEVRİLMESİ NEDENİ İLE SUHUM'DA GALA GÖSTERİMİ YAPILDI.

18/03/2008. AbhazDiline çevrimi yapılan çizgi film, Orman Çocuğu "Maugli" 19/03/2008 tarihinde Suhum'da gala gösterimi ile vizyona giriyor. Film dublajı, amerikan yapımı olan "vahşi ormanın kitabı" isimli filmin rus dili versiyonundan yapılmıştır.

Devamı...
 
ABHAZYA'LI GAZETECİ İBRAHİM ÇKADUA; SUHUM'DA 2. KİŞİSEL FOTOĞRAF SERGİSİNİ AÇTI..!
Üye Oyları: / 0

suhum-2.jpg20/03/2008

ABHAZ GAZETECİ İBRAHİM ÇKADUA SUHUM'DA 2. KİŞİSEL FOTOĞRAF SERGİSİNİ AÇTI.

18/03/2008. Abhaz Gazeteci İbrahim ÇKADUA, Suhum şehrinde émerkez sanat Sergi Salonu"nda 2. kişisel fotoğraf sergisini açtı. Sergi'de "koşanlar", "deniz", "portreler" üzerine temaları olan 40'ın üzerinde fotoğraf bulunuyor.

Devamı...
 
ABHAZYA HAVA SAHASINDA DÜŞÜRÜLEN İNSANSIZ CASUS UÇAĞI; İSRAİL YAPIMI ÇIKTI..!
Üye Oyları: / 0

casus_ua-1.jpg19/03/2008

ABHAZYA GÜVENLİK KUVVETLERİ TARAFINDAN DÜŞÜRÜLEN İNSANSIZ CASUS UÇAĞI BASIN MENSUPLARINA GÖSTERİLDİ.

19/03/2008. Abhazya Güvenlik konseyi Sekreteri "Stanislav LAKOBA Suhum'da yapmış olduğu basın konferansında "Abhazya Güvenlik Kuvvetleri tarafından düşürülen insansız casus uçağı, yapılan inceleme sonucunda Amerikan uçağı olmadığı tespit edilmiştir. Uçak İsrail yapımıdır" açıklamasında bulundu.

Devamı...
 
GÜRCİSTAN DEVLET BAŞKANI M. SAAKAŞVİLİ "BEYAZ SARAY"I ZİYARET EDİYOR..!
Üye Oyları: / 0

washington.jpg19/03/2008

ABD YÖNETİMİ "BEYAZ SARAY" BASIN SÖZCÜSÜ TOM KEYSİ DÜZENLEMİŞ OLDUĞU BASIN TOPLANTISINDA "GÜRCİSTAN DVLET BAŞKANI MİHAİL SAAKAŞVİLİ'NİN WASHİNGTON ZİYARETİNDE GÜRCİSTAN-RUSYA İLİŞKİLERİ HAKKINDA GÖRÜŞMELERDE BULUNULACAKTIR" DEDİ.

18/03/2008. Beyaz Saray Basın Sözcüsü Tom KEYSİ "George BUSH ve Mihail SAAKAŞVİLİ, her zaman için varolan genel konuları kendi aralarında görüşüyorlar. Gürcistan Devlet Başkanı 19 Mart 2008 tarihinde George BUSH ile Beyaz Saray'da görüşmelerde bulunacak, SAAKAŞVİLİ'nin ABD ziyareti 20/03/2008 tarihinde sona erecektir. SAAKAŞVİLİ, bu arada ABD Dışişleri Bakanı Kondolize RAYZ ile de görüşmelerde bulunacaktır" dedi.

Devamı...
 
ABHAZYA CUMHURİYETİ SİLAHLI KUVVETLERİ; GÜRCİSTAN'A AİT "İNSANSIZ CASUS UÇAĞI" DÜŞÜRDÜ.
Üye Oyları: / 1

insansz_casus_ua-1.jpg18/03/2008

ABHAZYA SİLAHLI KUVVETLERİ; ABHAZYA HAVA SAHASINI İHLAL EDEN GÜRCİSTAN£A AİT İNSANSIZ CASUS UÇAK DÜŞÜRDÜ.

18/03/2008. Abhazya Güvenlik konseyi Sekreteri Stanislav LAKOBA'nın bildirdiğine göre bugün, Gürcistan topraklarından girerek Abhazya hava sahasını ihlal eden Amerikan yapımı "insansız casus uçağı" Abhazya Silahlı kuvvetleri tarafından düşürülmüştür.

Devamı...
 
<< İlk < Önceki 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Sonraki > Son >>

Sonuç 1737 - 1767 Toplam 2064
Advertisement

Giriş Formu






Kayıp Parola?
Hesabınız yokmu? Kayıt olun

Anket

Abhazya'nın Bağımsızlık Süreci Sizce Nasıl Olmalıdır?
 

Kimler Online

Şuan 17 konuk çevrimiçi