RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 09:13:24 tarihnde eklendi. 672 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Abhazya pasaportları basılıyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NDE YENİ ULUSLARARASI PASAPORT BASILIYOR
Yeni Abhazya pasaportları basılıyor 19/10/2009. Abhazya Başbakanı Aleksandr ANKVAB, 16 Ekim 2009 tarihinde yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında hükümet üyelerine Abhazya'nın Yeni Uluslararası Pasaport düzenlenmesi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aleksandr ANKVAB "belge bütün dillerde anlaşılabilecek biçimde ve fligramı görünür olacak bir sembol ile tamamlanacaktır" dedi.

Aleksandr ANKVAB "Bu konu ile ilgili olarak özenli ve ciddi bir çalışma sürdürülüyor. Biz pasaportun basım işleri ile ilgili olarak Rusya Federasyonu Devlet Basım Matbaası ile sürekli olarak ilişki içerisindeyiz. Pasaportun korunması için bütün güvenlik unsurlarından yararlanılacaktır. Pasaportlar Rusya Federasyonu Devlet Matbaasında basılacaktır" açıklamasında bulundu.

Abhazya Cumhuriyeti'nde şu anda kullanılan pasaport yeterli güvenlik koşullarına sahip olmadığı için Abhazya-Rusya Federasyonu sınırında sorunlar yaşanıyordu. Abhazya vatandaşlarının büyük çoğunluğu Rusya Federasyonu pasaportlarına sahip oldukları için sınırda rus pasaportu kullanıyorlar. Yeni pasaport giriş-çıkışlarda sorunların ortadan kalkmasını sağlayacaktır. Eski pasaportlar ülke içierisinde vatandaşlık belgesi olarak kullanılacaktır.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.