RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 09:10:20 tarihnde eklendi. 1264 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güzellik yarışması

GÜRCİSTAN, ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN DEVLET OLARAK VARLIĞINI TANIDI
Güzellik yarışması 16/10/2009. Antalya. 12 Ekim – 15 Ekim tarihleri arasında Antalya şehrinde (Kemer – Miraje Park Oteli) aralarında Fransa, Almanya, Rusya Federasyonu, İtalya, Ukrayna, Gürcistan gibi ülke yarışmacıları ile birlikte Abhazya Cumhuriyeti’nin de bulunduğu 14 ülkenin katıldığı Uluslar arası “Little Miss Eurasia” güzellik yarışması düzenlendi.

31 Ağustos 2009 Tarihinde Abhazya’nın başkenti Suhum’da Leila SİÇENAVA tarafından organize edilen Abhazya Güzellik yarışması sonucunda "Abhazya 2009 Birinci Prensesi" olarak seçilen Viktoriya ADLEYBA (09 Yaş), Antalya’da düzenlenen  “Little Miss Eurasia” güzellik yarışmasına Abhazya Cumhuriyeti adına katıldı.

“Little Miss Eurasia” Organizasyonu Yönetimi ve Gürcistan adına yarışmaya katılan yarışmacıların her hangi bir tepkisi olmadan, Abhazya Cumhuriyeti adına ulusal bayrağı ve tanıtım anonslarında “Abhazya Cumhuriyeti” olarak tanıtılan Viktoriya ADLEYBA, güzellik yarışmasında ülkesini başarı ile temsil etti.

Viktoriya ADLEYBA “Little Miss Eurasia” Güzellik Yarışmasına annesi  Edita TSİNARİYA, Abhazya adına Yarışma Organizatörleri Sofa SİÇENAVA ve Leila SİÇENAVA ile katıldı. Güzellik Yarışmasında “Eurasia Meleği”, “Eurasia En Güzel Yüzü” ödüllerini kazandı. Edita TSİNARİYA’da “Kızını En İyi Hazırlayan Anne” ödülünü kazandı.

15 Ekim 2009 Tarihinde yapılan final gecesinde Viktoria ADLEYBA yarışma sırasında Abhazya Bayrağı ile tanıtım yürüyüşünü yaptı, koreografi sırasında “Apsuva Koşara”Halk dansı ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Edita TSİNARİYA’da Abhaz ulusal kıyafeti ile “Apsuva Koşara” Halk dansı ile izleyicilerin yoğun alkışını aldı.

Viktoriya ADLEYBA, yarışma sonucunda “Little Miss Eurasia Organizatörü Özel Ödülü” kazanarak güzellik yarışmasında Abhazya Cumhuriyeti’ni başarılı bir biçimde temsil etti.

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA tarafından Abhazya cumhuriyeti Tam Yetkili Temsilcisi Vladimir AVIDZBA’ya konu hakkında ilgilenilmesi bilgisi verilmesi sonucunda 12 Ekim 2009 tarihinde Vladimir AVIDZBA abhazyam.com inter-net sitesi yönetmeni Fatih ATAN’ı (A’tanba) Antalya’da bulunan Abhaz Heyeti ile ilgilenmesi için görevlendirdi.

Fatih ATAN ve Emma HAGBA 12 Ekim ve 13 Ekim Tarihlerinde Sofa SİÇENAVA ve Leila SİÇENAVA ile yaptıkları telefon görüşmelerinde Organizasyonun çok iyi olduğunu ve her hangi bir sıkıntılarının bulunmadığını öğrendiler. 15 Ekim 2009 tarihinde Miraje Park Otel’de Final Gecesi’ne katılan Fatih ATAN, Emma HAGBA ve Ayşe ATALAY (Kucba), Abhaz Heyeti ile görüşmede bulundular, Abhazya Bayrakları ile final gecesinde Viktoriya ADLEYBA’nın gösterisini destekleyen Abhaz diasporası temsilcileri, kendisini kutladılar.

Abhazya Cumhuriyeti Tam Yetkili Temsilcisi Vladimir AVIDZBA’nın tebriklerini ileten Fatih ATAN, Kafkas Abhazya Dayanışma Komitesi adına Viktoriya ADLEYBA’yı  Abhazya’nın tanıtımında ki başarısından dolayı tebrik ederek, ödül verdi.

 

Kaynak: www.abhazyam.com    


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.