RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 09:06:50 tarihnde eklendi. 773 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sınır kapısı modernize ediliyor

ABHAZYA - RUSYA FEDERASYONU SINIR KAPISI ÇAĞDAŞ KONUMA GETİRİLİYOR
Sınır kapısı modernize ediliyor 15/10/2009. ITAR - TASS. Soçi. Bugün ITAR-TASS Haber Ajansı'nın Federal Gümrük Ofisinden aldığı bilgiye göre, Abhazya ve Rusya Sınır kapısında ki modernize çalışmalarına başlandı. Bugün Soçi Sınır muhafızları tarafından yapılan kontroller. 01 Ocak 2010 tarihinden itibaren bütün sistemleri ile birlikte Federal Gümrük Servisi'nin kontrolüne geçiyor. 

Soçi Sınır Kontrol Yönetimi Mühendisi Sergey RISKALYA'nın bildirdiğine göre "birinci etap olarak sınırda herhangi bir elektrik kesimi olduğunda otomatik olarak yedek güç kaynaklarının devreye girmesi için gerekli olan alt yapı sağlanacak. Bu çalışmalara paralel olarak Adler Havaalanı inşaatında  ki "C" Uluslararası Hatlar Terminali'n de ki geçiş noktalarının hazır duruma getirilmesi olacaktır. Bundan sonraki etap olarak da sınır geçiş noktalarında bulunan yolcuların modern ekipmanlar yerleştirilerek rahat etmeleri sağlanacaktır" dedi.

Sınırdan araçların geçişi ile ilgili belgelerin devlet sınırında yapılacak olan kontrolleri ilk aşama olarak Federal Gümrük Servisine devredilecektir.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.