RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 09:03:06 tarihnde eklendi. 926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nart Abhazya ve Oset Piramit'e ödül

"NART ABHAZYA" VE OSET "PİRAMİT" SHOW GRUPLARI "ALTIN KVN" ÖDÜLÜ KAZANDILAR
Nart Abhazya ve Oset Piramit'e ödül 11/10/2009. Abhazya Cumhuriyeti "Nart Abhazya" ve Kuzey Osetya "Piramit" Show grupları birlikte katıldıkları Rusya 1. Tv Kanalı'nda yayınlanan KVN Komedi Show 2009 Yaz Dönemi Şampiyonasında "Altın KVN" ödülü kazandılar.

Aleksandr MASLYAKOV tarafından 45 yıldır izleyicilerin beğeni ile izlediği ve Rusya Federasyonu'na yüzlerce komedi sanatçısı kazandıran. KVN Komedi Show Şampiyonası 2009 Yaz Dönemi Birinciliği Latvia Cumhuriyeti'nin Tatil beldesi olan Yurmala Kentinde 03/09/2009 Tarihinde düzenlendi.

11/10/2009. tarihinde Rusya 1.Kanal'da yayınlanan programda 2007 KVN Şampiyonu "Nart Abhazya" ve Vladikafkas "Piramit" Show grubu birlikte katıldıkları 2009 Yaz Dönemi KVN Şampiyonası'nda en büyük ödül olan "Altın KVN"i kazandılar. İki ekip Kafkas toplumlarının ortak özelliklerini yansıttıkları show programında izleyicilerin ve jürinin büyük beğenisini kazandılar. show programı sonucunda izleyiciler tarafından uzun süre alkışlanan "Nart Abhazya" ve "Piramit" show gruplarına, Latvia'lı Sanatçı Laima VAYKULE,  Bagrat ŞİNKUBA'nın "yayruma - şugeruma" şarkısını söyleyerek Abhazya'ya duyduğu saygıyı belirterek "Altın KVN" ödülünü teslim etti.

Aleksandr MASLYAKOV, "Nart Abhazya" ve "Piramit" Show gruplarının yıllardır sürdürmüş oldukları show programlarının beğeni ile izlendiğini ve ülkelerine de değerli hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Gönlünün bu iki ekibe tek ödül vermeye razı olmadığını belirterek  "günün anısının iki grup tarafından da hatırlanması için "Altın KVN"'in ikincisini de "Nart Abhazya"ya vererek iki ekibi onurlandırdı.

Abhazyam.com olarak "Nart Abhazya" Show grubuna Abhazya Cumhuriyeti adına yapmış oldukları destek çalışmalarında ki başarılarından dolayı teşekkür ve tebriklerimizi iletiyor, başarılarının sürmesini diliyoruz.

Kaynak www.1tv.ru              


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.