RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 08:44:42 tarihnde eklendi. 623 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medvedev'den açıklama

DİMİTRİ MEDVEDEV "RUSYA, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'YI TANIMA KARARINDAN GERİYE DÖNMEYECEKTİR"
Medvedev'den açıklama 15/09/2009. Moskova . ITAR-TASS. Rusya Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV, Bugün yapmış olduğu açıklamada “Rusya olarak diğer ülkelerin Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanımaları konusunda hızlı davranmalarını istemiyoruz. Bizim için orada yaşayan vatandaşların güvenliklerinin sağlanması daha önemlidir” dedi.

Dimitri MEDVEDEV, “Valday” Tartışma Klubü’nde yaptığı konuşmada  “Abhazya ve Güney Osetya’nın tanınma sürecinin gelişiminin geliştirilmesi için her hangi bir çaba göstermek gerekiyor mu? Ben bu konuda özel bir çaba göstermeyeceğimizi belirtiyorum” dedi.

Dimitri MEDVEDEV “Tanınma süreci oldukça ağır ve rahat bir biçimde sürüyor. Ben konuşmalarımın başında bunun öncelikli olmadığını söyledim, önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliğini ve orada yaşayanların korunmasını sağlamaktır.” Vurgulamasında bulundu.

Dimitri MEDVEDEV “Eğer Rusya’nın ortakları bu konuda kararlarını alırlar ve doğru bir biçimde uygularlar ise, nasıl, Venezuela Devlet Başkanı açıkladı ise biz sadece memnun oluruz. Chavez söyledi, diğerlerinin ne söyleyip söylemeyeceği hakkında itiraz da bulunmayacağım, ancak kendim de zorlamayacağım, sadece bunun doğru olmadığını söylüyorum. Rusya için Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanıma kararı oldukça zor oldu, ve Rusya’nın kararında değişiklik olmayacaktır, bir çok ülke bu iki ülkenin toraklarını bile bilmiyordu” dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.