RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 22:29:29 tarihnde eklendi. 626 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lavrov'da Şamba'ya kutlama mesajı

SERGEY LAVROV; ABHAZYA'NIN BAĞIMSIZLIK GÜNÜ NEDENİ İLE SERGEY ŞAMBA'YA KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ
Lavrov'da Şamba'ya kutlama mesajı 03/09/2009. Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey LAVROV, Abhazya Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA'ya kutlama mesajı gönderdi.

Sergey LAVROV Kutlama Mesajı'nda; Abhazya Cumhuriyeti dışişleri Bakanı'nın göndermiş olduğu, Abhazya'nın devlet egemenliğini ilk tanıyan ülke dışişleri bakaı olarak kendisine göndermiş olduğu teşekkür mektubuna hitaben yazmış olduğu mektupda, Rusya ve Abhazya arasında ki ilişkiler tarihinde önemli bir gün olan abhazya2nın bağımsızlık günü nedeni ile tüm Abhaz halkını kutladığını belirtti.

Sergey LAVROV "Bir yıl önce Rusya'nın almış olduğu karar oldukça zor bir karardı, ancak sadece tek bir seçenek vardı yeni devletin bağımsızlığını ve egemenliğini tanımak. Bu sayede ileride doğabilecek olan saldırganlığın ve bunun sonucunda akacak olan kanların önüne geçilmiş oldu. Rusya, Abhazya ve Güney Osetya'nın  bağımsızlıkların tanıyarak Tiflis'in bölgeyi askerileştirme planını engellemiş oldu. Bundan geriye dönüş olmayacaktır

Abhazya, her zaman için bizlerin desteğine ve yardımına güvenebilir. bizler yükümlülüklerimizi tam olarak yerine getirmek için hazırız. Ülkeler olarak birlikte ortaya koyabileceğimiz büyük bir potansiyel bulunduğundan eminim. Abhazya Devletinin kuruluşuna katkıda bulunmayı sürdüreceğiz ve Abhazya'nın uluslararası arenada tüm haklarını, çıkarlarını koruyacağızızıı ve destekleyeceğimizi belirtiriz  

Sizin ve tüm Abhazya Dışişleri Bakanlığı Çalışanları'nın ve ayrıca Abhazya cumhuriyeti yaşayanlarının barış, refah ve mutluluk içerisinde yaşamalarını diliyorum" dedi.

kaynak: www.apsnypress.info   


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.