RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 21:57:38 tarihnde eklendi. 613 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamba'dan Lavrov'a teşekkür mektubu

SERGEY ŞAMBA, SERGEY LAVROV'A ABHAZYA'NIN BAĞIMSIZLIĞININ 1.YILI NEDENİYLE TEŞEKKÜR MEKTUBU İLETTİ
Şamba'dan Lavrov'a teşekkür mektubu 26/08/2009. Abhazya Dışileri Bakanı Sergey ŞAMBA; Abhazya2nın Bağımsızlığının Rusya Federasyonu tarafından tanınmasının 1. yıl dönümü nedeni ile ilgili olarak rusya dışişleri bakanı Sergey LAVROV'a hitaben bir teşekkür mektubu yayınladı.

Sergey ŞAMBA tarafından Sergey LAVROV'a gönderilem mektup içerisinde;

"Bugün Abhazya'nın bağımsızlığının Rusya Federasyonu tarafından tanınmasının 1. yıldönümü, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı çalışanları ve Bütün Abhazya halkı adına sizlere en derin teşekkürlerimizi iletiyoruz, sizler ülkemizin bağımıszlığını tanımakla halkımızın güven içerisinde yaşaması ve gelişmini sağlamasına en ciddi katkıyı sağlayarak ilerisi için umut verdiniz.

Rusya, Abhaz halkının kaderi içerisinde yüzyıllardır çok önemli roller üstlendi, en güçlü ittfakımız oldu, iyi komşuluk ilişkilerini sürdürdü, bağımsızlığımızı tanıımakla Abhazya ile Rusya arasında ki ilişkilerde yeni bir sayfa açılmıştır, buna göre Abhazya ve Rusya bağımsız iki ayrı devlet olarak ilişkilerini sürdürecektir. Bağımsızlığımızın kazanılıması bizlere ciddi sorumluluklar yüklemektedir, bunun bilincinde olarak cumhuriyetimiz insanlarının huzurlu bir biçimde yaşamaları için gerekli olan her türlü koşulun temellerini atmak için çalışacağız.

Bizler, 23 Aralık 2008 Tarihinde, Abhazya Dışişleri Bakanlığı ile Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı arasında iki bağımsız ülke dışişleri bakanları olarak imzalamış olduğumuz anlaşmada belirtildiği üzere Abhazya'nın bağımsızlığının güçlendirilmesi çalışmalarını birlikte işbirliği içerisinde sürdüreceğiz. Bizler yapacağımız ortak işbiriliği çalışmaları ile Kafkasya'da istikrar ve güven ortamının sağlanmasına katkıda bulunacağımıza inanıyoruz"  açıklamasına yer verildi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.