RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 21:32:05 tarihnde eklendi. 592 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ukrayna'dan vatandaşlarına uyarı

UKRAYNA; VATANDAŞLARININ ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'YA RUSYA ÜZERİNDEN GİRMELERİNİ YASAKLADI
Ukrayna'dan vatandaşlarına uyarı 20/08/2009. REGNUM Haber Ajansı Muhabirinin Kiev'den bildirdiğine göre Ukrayna Dışişleri Bakanlığı tarafından bugün, 20 Ağustos'da yapılan açıklamada, Ukrayna vatandaşlarının Abhazya ve Güney Osetya toprakları üzerinden Gürcistan'a giriş yapmak için Rusya Federasyonu sınırlarında bulunan "Adler" ve "Aşağı Zamarag" sınır kapılarının kullanmamaları konusunda uyarı bildirisi yayınladı.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı "Gürcistan'a bu bölgelerden giriş yapacak olan vatandaşlar ya da vatansız kişiler Gürcistan'da bulunan "işgal edilmiş Topraklar" hakkında ki kanunda belirtilen yasaklara uymak zorundadırlar. Kanunu 6. Maddesinde belirtildiği üzere, "Abhazya ve Güney Osetya toprakları üzerinde  (iş sahibi olsun yada olmasın), her türlü uluslararası hava, demir yolu, deniz ve karayolu ile seyahat eilmesi, taşımacılığı, kamu kaynaklarının kullanımı amacı ile her türlü ekonomik faaliyette bulunulması yasaktır. buna göre yapılacak olan her türlü finansal faaliyette kanun dışı sayılacaktır".  Kanunun 8. maddesine göre Abhazya ve Güney Osetya'da yatırım yapan kurumlar yapmış oldukları eylamlerden dolayı Gürcistan yasalarına göre yargılanırlar" maddelerinin varlığına dikkatçekmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Ukarayna Dişişleri Bakanlığı "Gürcistan'a giden tüzel kişiler, nakliye şirket sahipleri, turizm için Gürcistan'a gidenler, uçak ile seyahat yapanlar, işlemlerinde ve seyahatlerinde gürcistan yasalarına göre hareket etmek durumundadırlar. Bunun dışındaki seyahatler onlar için Gürcistan yasalarına göre yargılanma  durumunu doğurur" uyarısında bulundu.

Kaynak: www.regnum ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.