RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 09:36:44 tarihnde eklendi. 673 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum ve Gagra'da patlama

ABHAZYA'NIN SUHUM VE GAGRA ŞEHİRLERİNDE İKİ PATLAMA OLDU. İKİ KİŞİ ÖLDÜ
Suhum ve Gagra'da patlama 12/08/2009. Abhazya'nın Gagra şehrinde terörisrst saldırı ile gerçekleşen patlama sonucunda iki kişi yaşamını kaybetti. 52 yaşındaki Ludmila SURİNA olay yerinde yaşamını yitirirken, 25 yaşında ki dimitri METREVELİ ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Patlama olayı sırasında yakınlarda bulunan bir erkek, bir kadın ve çocuğu şarapnel parçalarından dolayı yaralandılar. Ayrıca dört kişi daha çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldılar. ITAR-TASS Haber Ajansı'nın Abhazya İçişleri Bakanlığı 1. Yardımcısı Ramin GABLAYA'dan aldığı bilgiye göre saat 16:47 sıralarında (Moskova saati) Gagra şehir merkezinde ticari bir şirketin ofisinin bulunduğu bina yakınında ki çöp kutusunun içerisnde patlama olayı yaşandı. Olay ile ilgili olarak Dışişleri bakan 1. Yardımcısı Ramin GABLAYA, Baş Savcı 1. Yardımcısı Beslan KVİTSİNİYA ve Gagra Şehir Valisi Astamur KETSBA'dan oluşan araştırma gurubu oluşturuldu. Gagra Valiliği'nin patlama sırasında ölen ve yaralanan kişilerin ailelerine yardım yapacağı belirtildi.

Gagra'da yaşanan patlama olayından sonra Abhazya'nın Başşehri Suhum sahil yolu üzerinde saat 20:20 sıralarında (Moskova saati) ses bombası patlamıştır. Olay sırasında herhangi bir yaralanma olmamıştır.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.