RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 09:33:41 tarihnde eklendi. 696 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gal'de toplantı

"BEŞ'Lİ ÇALIŞMA GURUBU" ABHAZYA'NIN GAL ŞEHRİNDE TOPLANIYOR
Gal'de toplantı 10/08/2009. Apsnypress Haber Ajansının bildirdiğine göre, Abhazya ile Gürcistan sınırında gerginliğin tırmandırılmaması ve olayların önlenmesi amacı ile oluşturulan çalışma gurubu 11 Ağustos Salı günü Abhazya'nın Gal şehrinde toplanıyor. Abhazya Heyetine Abhazya devlet başkanlığı Gal bölgesi Tam Yetkilisi Ruslan KİŞMARİYA başkanlık ediyor ayrıca heyet içerisinde Abhazya Dışişleri Bakan Yardımcısı Maksim GVİNDJİYA ve Abhazya Savunma Bakan Yardımcısı Garriy KUPALBA'da yer alıyor.

Ruslan KİŞMARİYA "Toplantı sırasında bugünekadar çözülemeyen sorunlar hakkında görüşmelerde bulunulacaktır" açıklamasında bulundu.

17-18 Şubat 2009 Tarihleri arasında Güney Kafkasya'nın güvenlik sorunları hakkında Cenevre'de yapılan tolantıda alınan karar ile taraflar arasında düzenli temasların sağlanabilmesi için bir çalışma gurubu oluşturulmasına karar verilmişti. Çalışma gurubu ilk toplantısını 14 Temmuz'da düzenlemiş, ikincisini de 28 Temmuz'da yapmıştı. Toplantılar, Gal Bölgesinde çalışma görevi sona eren BM Ofisinde düzenleniliyor. toplantıya BM Genel Sekreteri'nin Gürcistan Özel Temsilcisi Johan VERBEKE başkanlık ediyor.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.