RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 08:57:46 tarihnde eklendi. 628 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nikaragua Abhazya ve G. Osetya ile ilişkileri geliştirecek

SAMUEL SANTOS "NİKARAGUA, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA İLE İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMEYE HAZIR" DEDİ
Nikaragua Abhazya ve G. Osetya ile ilişkileri geliştirecek 30/07/2009. MANAGUA- ITAR-TASS Haber Ajansı Muhabiri'nin Niikaragua Dışişleri Bakanı Samuel SANTOS ile yapmış olduğu ropörtajda Nikaragua Dışişleri Bakanı "Nikaragua, Abhazya ve Güney Osetya ile ilişkilerin geliştirilmesine açık ve biz onların tekliflerini bekliyoruz" dedi.

Samuel SANTOS "Bizim Abhazya ve Güney Osetya ile olan ilişkilerimiz bugün için daha büyük ölçüde gelişmiş bulunmuyor. Biz iki ülkenin şükran ifadelerini belirtmelerini ve gerekli olan karşılıklı belgeleri aldık, ayrıca var olan bazı sorunların çözümü ile ilgili olarak birbirimizi bilgilendirdik, Nikaragua ile ilişkilerin en kısa zaman içerisinde yakınlaştırılması ve temsilciliklerin açılması hakkında görüştük. Aramızdaki ilişkileri sakin ve normal bir süreç içierisnde geliştiriyoruz" dedi.

Samuel SANTOS "Biz bir yıllık gibi bir zaman sürecinin çok kısa bir süre olduğunu biliyoruz. Onlar / Abhazya ve Güüney Osetya / daha kalkınma sürecini yaşıyorlar, dış politika  çalışmalarını planlıyorlar. Şimdi çeşitli alanlardaki organizasyon çalışmalarının nasıl hızlandırılacağına bağlıyız, ileriki süreçte gelişmeler bize neler gösterecek göreceğiz. Bizler bunun için açığız ve teklifleri bekliyoruz. diyebiliriz ki futbol topu abhazya ve Güney Osetya'nın yarı sahalarında duruyor" dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.