RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 08:52:18 tarihnde eklendi. 582 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belarus kesin kararını vermedi

SERGEY MARTİNOV "BELARUS, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA KONUSUNDA KESİN KARARINI DAHA VERMEDİ" DEDİ
Belarus kesin kararını vermedi 29/07/2009. Belarus Dışişleri Bakanı Sergey MARTİNOV; 28 Temmuz Salı günü Brüksel’de yapılan “üçlü” toplantı sonrasında düzenlemiş olduğu basın toplantısında “Belarus, Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarının tanınması konusundaki çözüm çalışmaları sürecini daha sonlandırmadı” açıklamasında bulundu.


Sergey MARTİNOV “Bu işe sürüklenenler ve sürüklenmeyenler aynı zamanda eşit konumda bulunuyor, sizlerinde bildiği gibi bu oldukça karmaşık bir sorun. Biz bu konuyu ciddi bir biçimde inceliyoruz. Öyle ya da böyle biz bu konudaki kesin kararımızı vermedik” dedi.

REGNUM Haber Ajansı tarafından verilen bilgiye göre Belarus Parlamentosu 2008 baharından bu yana Abhazya ve güney Osetya’nın bağımsızlıklarının kabul edilmesi talebini görüşüyor. Ama konuyu tam olarak karara bağlamadı. 23 Temmuz’da Belarus Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Abhazya ve güney Osetya’ya gitmek isteyen vatandaşlarının Gürcistan toprakları üzerinden yapmalarını istemiş, diğer ülkelerden gitmemeleri gerektiğini belirtmişti (örneğin Rusya üzerinden, REGNUM Haber Ajansı)

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.