RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 08:50:04 tarihnde eklendi. 640 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Dış İşlerinden Joseph Biden'e mektup

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI "ABD BAŞKAN YARDIMCISI JOSEPH BİDEN'E AÇIK MEKTUP GÖNDERDİ
Abhazya Dış İşlerinden Joseph Biden'e mektup 27/07/2009. Abhazya Dışişleri Bakanlığı tarafında ABD Başkan Yardımcısı Joseph BİDEN'e yazılan açık mektupda "ABD'nin Gürcistan'ı demokratik Devlet yapma çabaları, bu ülkenin lider ve toplumunun emperyalist düşüncelerinden dolayı ölmeye mahkumdur" açıklamasında bulundu.

Abhazya Dışleri Bakanlığı "uluslararası toplumun Gürcistan'ın batı ülkelerinin askeri kuvvetlerini güçlendirme çalışmaları sayesinde küçük halklarıa karşı saldırgan politikalarından vazgeçmediğine dikkatlerini çekmek istiyoruz. Gürcistan'ın bu politikalarının bat sayesinde örtülme istenmesi ve desteklenmesi sayesinde bölgede istikrar ortamı sağlanamıyor." dedi

Abhazya Dışişleri Bakanlığı mektubunda özetle "Abhazya, Batı devletlerinin ve uluslararası toplumun ana devletlerinin dikkatini  Kafkasya bölgesi'nde oldukça önemli jeopolitik konuma sahip bulunduğuna çekmek istiyor. ABD Devlet Başkan Yardımcısı Joseph BİDEN tarafından yayınlanan resmi açıklamada ABD Yönetimi hiç bir znan Abhazya'nın bağımsızlığını tanımayacaktır deniyor, buna rağmen uluslararası toplum tarafından yapılan eleştirilere ve peşin fikirlere karşılık inatçı bir biçimde bağımsız bir devlet yapısında bulunuyor, Avrupalı ve Batılı ülkelerin Abhazya'ya soğuk yaklaşımlarına rağmen devletimizin ilgisi sönmeyecektir. Uzun yıllar boyunca yaaşdığımız dış poltikalar bizlere sadece haklarımız için savaşı öğretmedi, ancak sabretmeyi de öğretti. Bizlerin uluslararası toplum tarafından tanınmamızın uzak olamayacağına inanıyoruz, bugün için dünya da her şey çok hızlı değişiyor" açıklamasına yer verildi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.