RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Mayıs 2011, Çarşamba 08:41:24 tarihnde eklendi. 633 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uluslararası İlişkiler Bölümü Bşk. Av. İrina Şoniya atandı

ABHAZYA'NIN BAŞŞEHRİ SUHUM ULUSLARARASI ARENA'DA TANITIMI HIZLANDIRIYOR
Uluslararası İlişkiler Bölümü Bşk. Av. İrina Şoniya atandı 21/07/2009. Suhum Vilayeti Başkanı Alhas LABAHUA yeni kurulan Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanlığı’na Avukat İrina ŞONİYA’nın getirildiğini açıkladı.

 

Apsny Press Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre , Suhum Şehri Haber Merkezi Müdürü Madonna KVİTSİNİYA “Uluslararası İlişkiler Bölümü; anlaşmalarlar ilgili projeler ve ortak çalışma görüşmelerini hazırlayacak; şehire gelen yabancı konukların Suhum Vilayetinde yapacakları ziyaret programlarının organize edilmesini sağlayacak;” dedi.

İrina ŞONİYA “Suhum, bugün için sadece ekonomik gelişim sürecini yaşamıyor, birinci sirada Rusya şehirleri ile ilişki kurulmasını hedef sayıyor, ayrıca Adapazarı (Türkiye), Kilmarnok (İskoçya), Pu an – Ta – Peter (Guadalupe) şehirleri ile kardeş şehir  bağlantıları kuruldu

Suhum şehri 2007 yılında Uluslararası Başkentler ve Büyük Şehirler Organizasyonu’na (MAG) kabul edildi ve şehirler arasında ekonomik, sağlık, kültür ve spor alanlarında işbirliği anlaşması imzalandı.

Suhum Şehri 2002 yılından bu yana da Merkezi Varna’da bulunan Uluslararası Karadeniz Kulübü’ne üye oldu. Volgagrad, Podolsk, Ulan – Ude, Megion (Hantı – Mansiyki Otonomi bölgesi) şehirleri ile ortaklık anlaşmaları imzalandı.

Uluslararası İlişkileri Bölümü; Şehir yönetiminin yapısal bölümlerinin bağlantılarını sağlayacak, uluslararası bağlantıların sağlanması ve ilişkilerin control edilmesine yardımcı olacaktır" dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.