RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 21:55:35 tarihnde eklendi. 670 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bagapş BDT Devlet Başkanları ile biraraya geldi

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI SERGEY BAGAPŞ; MOSKOVA'DA BDT DEVLET BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Bagapş BDT Devlet Başkanları ile biraraya geldi 18/07/2009. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV; bugün Moskova Merkez Hipodromu'nda yapılan "Devlet Başkanlığı Yarışları"nda ödül verdi. Rusya Devlet Başkanı ile birlikte Begovaya Hipodromu'na yarışları seyremek için dost ülke liderleride geldiler.

Begovaya Hipodromu'nda ki at yarışlarını seyretmeye Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan NAZARBAYEV; Ermenistan Devlet Başkanı Serj SARKİSYAN; Azerbaycan Devlet Başkanı İlham ALİYEV; Moldova Devlet Başkanı Vladimir VORONİN; Tacikistan Devlet Başkanı İmamali RAHMAN, ve ayrıca Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ve Güney osetya Devlet Başkanı Eduard KOKOYIT'de davetli olarak geldiler.

Bugün Begovaya'da yapılacak olan at yarışları sekiz yarış ve iki büyük ödül yarışı olacaktır. Bu büyük ödüllü yarışlar "Rusya Devlet Başkanlığı" ve ayrıca "Büyük Uluslararası Ödülü", "Ulusal At Yetiştiricileri Ödülü", "Rusya Federasyonu Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Ödülü", "Moskova Merkez Hipodromu'nun 175. yılı ödülü" ve diğer yarışlar gerçekleştirilecektir. 

Devlet Başkanları arasında yapılan bu gayrı- resmi buluşma sırasında uluslararası güncel konuların görüşülmesi gündeme gelebilir. Geçtiğimiz yıl liderler böyle bir yarış için birlikte olamamışlardı. 2004 yılında Moskova'da ilki yapılan  "Rusya Devlet Başkanlığı Ödülü" at yarışlarının bugün altıncısı yapılıyor. Moskova'dan sonra Kazan, Moskova, Rostov - Na - Don'u, Pyatigorsk'da gerçekleştirildi. Her yıl yarış sırasında Rusya Federasyonu Devlet Başkanı ve Yönetimi BDT Devlet Başkanları'nı davet ederek bir araya gelmelerini sağlıyor. geçtiğimiz yıl Gürcistan2ın Güney Osetya'ya saldırması sonucunda BDT Devlet başkanları bir araya gelememisti.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.