RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 21:52:09 tarihnde eklendi. 618 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamba BM Yetkilisi ile görüştü

SERGEY ŞAMBA "YENİ GERÇEKLER IŞIĞINDA ABHAZYA VE BM ARASINDA İLİŞKİLERİN SÜRDÜRÜLECEĞİNİ UMUYORUM"
Şamba BM Yetkilisi ile görüştü 15/07/2009. Abhazya Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA; Abhazya-Gürcistan Sorunu Bölgesi’nde görev yapan BM Barış Gözlem Gücü, BM Genel Sekreteri Özel Temsilci Yardımcısı Joseph STEPHANİDİS’i kabul etti.

Sergey ŞAMBA “Siz burada kısa bir sürede ve zor geçiş döneminde bulundunuz. Abhazya’da bulunduğunuz süre içerisinde iyi izlenimler edindiğinizi düşünmek istiyorum. Abhazya’ya değişik konumda bir kez daha geldiğinizde  Ülkemizde ki büyük değişim sürecini daha iyi göreceğinizi ümit ediyorum. BM ile yeni gerçekler ışığında oluşacak olan format içerisinde işbirliğinin yeniden oluşacağını ümit ediyorum.Bizler BM’in yeni formata kavuşturularak bulunmasını çok istedik” vurgulamasında bulundu.

Bu görüşmenin ardında Sergey ŞAMBA ve Joseph STEPHANİDİS; gazetecilerin katılımı olmadan BM Barış Gücü’nün bölgeden ayrılması ile ilgili teknik sorunlar ve çözümleri ile ilgili olarak toplantı yaptılar.

Joseph STEPHANİDİS; toplantı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada “Benim için Abhazya’da ki çalışma sürem oldukça kısa bir süre içerisinde oldu. Ancak ne kadar kısa da olsa Abhazya insanlarının ne kadar misafirperver ve candan olduklarını öğrenmiş oldum. Bölgede yaşayan bütün insanların barış içerisinde mutlu bir biçimde yaşamalarını umut ediyor ve bu yolda başarılı olmalarını diliyorum” dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.