RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 20:51:04 tarihnde eklendi. 679 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Küba ve Venezuela bağımsızlığı tanıyabilir

KÜBA VE VENEZUELLA; ABHAZYA İLE GÜNEY OSETYA'YI TANIMAYA HAZIRLANIYOR
Küba ve Venezuela bağımsızlığı tanıyabilir 29/06/2009. REGNUM Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, Küba ve Venezuella'nın Rusya Büyükelçileri, Honuduras'da yapılan askeri darbe ile ilgili olarak moskova'da ortak olarak düzenledikleri basın toplantısında Rusya Federasyonu'nun Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarını tanıma kararını küba ve Venezuella olarak desteklediklerini belirttiler.

REGNUM Haber Ajansı Muhabirinin konu hakkındaki sorusunu yanıtlayan Küba'nın Rusya büyükelçisi Juan Valde's FİGEROA "Küba olarak, Gürcistan'ın 2008 yılında Güney Osetya'ya yapmış olduğu saldırıyı şiddetle kınadık ve Rusya Devlet Yönetimi'nin Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarını tanıma kararını desteklediğimizi belirttik. küba olarak, bu ülkelerin bağımsızlıklarının tanınması ile ilgili görüşmelerimizi sürdürüyoruz." dedi.

Venezuella'nın Rusya Büyükelçisi Hugo Jose Garsia HERNANDEZ "Venezuella olarak diğer ülkelerin egemenlik haklarına saygı gösteriyoruz, ancak Rusya Federasyonu'nun Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarını tanıma kararını destekliyoruz. Devletimizin ve halkımızın yorumlarını almak ve iç ve dış politikalarımızın bağlı olarak kararımızı alacağız. Venezuella olarak, bu iki ülkenin bağımsızlıklarının tanınması ile ilgili olarak ülkemize bağlı prosedürlerin çözümlenmesi sonucunda kararımızı alacağız, bu da zaman alıyor" dedi.   

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.