RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 20:42:27 tarihnde eklendi. 504 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Almanya Federasl Meclisi'nden açıklama

PETER FRANKE "ALMANYA; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARININ TANINMASINI DOĞRU BULMUYOR"
Almanya Federasl Meclisi'nden açıklama 26/06/2009. REGNUM Haber ajansı Muhabirinin 26 Haziran tarihinde Almanya Federal Meclisi "Doğu-Batı" İlişkileri Başkanı Peter FRANKE 'ye Almanya'nın Kosova örneğinden çıkarak Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarının Almanya açısından nasıl değerlendirileceğini belirten sorusuna verdiği yanıtta "Almanya'da büyük bir çoğunluk Kosova'nın bağımsızlığını desteklemiyor" açıklamasında bulundu.

Rusya'nın Volgagrad Şehrinde yapılan "Rusya-Almanya İşbirliği Toplantısı"nda bulunan Peter FRANKE "Bizim toplum içerisinde bu konular ile ilgili olarak çok farklı görüşler bulunuyor.Toplumun çoğunluğu Kosova'nın bağımıszlığının tanınmasını yanlış buluyor.  Aynı zamanda Almanya, Abhazya  ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarının tanınmasını da doğru bulmuyor" dedi.

Peter FRANKE "Almanya olarak Kafkasya’nın güneyinde bulunan sorunların çözümünde her zaman için yardımcı olunmuştur. Toplantı sırasında bir gazetede Kafkasya konusunda önemli bir araştırmacının Kuzey Kafkasya ve Dağlık Karabağ konusunda ciddi sorunların yaşanabileceğini okudum. Almanya olarak bölgede önemli roller üstlenebiliriz” dedi.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.