RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 20:13:38 tarihnde eklendi. 602 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Philip H. Gordon'dan açıklama

PHİLİP H. GORDON "ABD, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARINI "NET" OLARAK TANIMIYOR" DEDİ
Philip H. Gordon'dan açıklama 17/06/2009. ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa ve Avrupa Asyası İlişkileri Sorumlusu Philip H. GORDON, geçtiğimiz hafta güney Kafkasya'ya yaptığı ilk uluslararası gezisinden döndükten sonra; Beyaz Saray'da yapmış olduğu açıklamada "Stratejik iki ortak olan ABD ve Gürcistan arasında ki ilişkilerin geliştirilmesi amacı ile ilk önemli buluşma 22 Haziran 2009 tarihinde ABD Dışişleri Bakanı Hillary CLİNTON ile Gürcistan Dışişleri Bakanı Grigol VAŞADZE arasında Washington'da gerçekleştirilecektir" dedi.

Philip H. GORDON "Stratejik iki ortak olan ABD ve Gürcistan arasında içerisinde bulunduğumuz yıl içerisinde 09 Ocak'da uluslararası ilişkilerin tamamını kapsayan bir anlaşma imzalanmıştır. Atılan bu adım Gürcistan ile olan işbirilğimizin derinleştirilmesinin gerekli olduğunu bizlere bir kez daha doğruluyor. ABD Gürcistan'da ki reform çalışmalarını ve egemenlik haklarını, toprak bütünlüğünü desteklediğini net bir biçimde ifade ediyor" dedi

Philip H. GORDON "Biz bütün uluslararası ilişkilerimizde iki bölgenin (Abhazya ve Güney Osetya) bağımsızlıklarının tanınmaması için net tavrımızı göstereceğiz. Bizler Rusya'nın Gürcistan'da görev yapan BM Barış gücü'nün çalışmalarını engelmesinden dolayı üzüntü duyduk" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.