RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 18:11:06 tarihnde eklendi. 739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçimlerle ilgili yorum

KASIM 2009 ABHAZYA DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN SENARYOLAR YAZILMAYA BAŞLANDI
Seçimlerle ilgili yorum 29/05/2009. REGNUM Haber Ajansı Muhabiri'nin Moskova'dan bildirdiğine göre Rus siyaset ararştırmacısı, istifa eden Abhazya Devlet Başkan Yardımcısı Raul HADJİMBA; yapılacak olan devlet başkanlığı seçimlerinde aday olmayacaktır açıklamasında bulundu. Araştırmacıya göre devlet başkanlığı seçimlerine minimum üç grup katılacak.

Seçimlerde Favori olarak gösterilen 1. grup: Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; Devlet Başkan Yardımcısı: Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA; Dışişleri Bakanı: Devlet Başkanı Dışişleri Danışmanı Vyaçeslav ÇİRİKBA; Başbakan: Finans Bakanı Beslan KUBRAVA.

2. Grup: Devlet Başkanı: Abhazya Deniz ve Gemicilik Şirketi Genel Müdürü Zaur ARDZINBA; Devlet Başkan Yardımcısı: Raul HADJİMBA; Başbakan: Aleksandr ANKVAB; Dışişleri Bakanı: Sergey ŞAMBA.

3. Grup: Devlet Başkanı: İş Adamı Beslan BUTBA; Devlet Başkan Yardımcısı: "ARUAA" Başkan Yardımcısı Vadim SMIR; Dışişleri Bakanı: Abhazya Rusya büyükelçisi İgor AHBA.

Kaynak: www.regnum.ru                                               www.abhazyam.com

Not: Sevgili abhazyam.com üye ve izleyicileri Abhazya Cumhuriyeti’nde kasım 2009’da yapılacak olan devlet başkanlığı seçimleri ile ilgili olarak bir çok senaryo yaşama geçirilmeye çalışılıyor. Bizler bu konuda bağımsız ve objektif olarak yayınlanan haberleri sizler ile buluşturmaya çalışacağız. Tabii ki sonuçta kendi yorumlarımızı da sizler ile paylaşacağız. Yukarıda yayınlanan haber de bizlerin bağımsız habercilik anlayışı doğrultusunda sizlerle buluşturulmuştur. Abhazya Devlet Başkanlığı 2004 seçimleri, başlangıçta yaşanan olumsuzluklara rağmen Abhaz halkının engin sağduyusu sonucunda olumlu bir biçimde sonuçlanmış ve bunun sonucunda da Abhazya’nın Ağustos 2008’de bağımsız devlet olarak tanınmasını sağlamıştır. 2009 Devlet Başkanlığı seçim sonuçlarının da bu başarının sürdürülmesine ve bağımsız devlet olarak varlığını perçinlemesine katkı vereceğini düşünüyoruz.

Saygılarımızla


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.