RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 18:06:33 tarihnde eklendi. 573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergey Markov'dan açıklama

SERGEY MARKOV "ABHAZYA-GÜRCİSTAN SINIRI GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI YAPACAKTIR
Sergey Markov'dan açıklama 27/05/2009. Rusya Federasyonu DUMA Meclisi Milletvekili Sergey MARKOV; apsnypress haber ajansı ve Abhazya Televizyonu'na vermiş olduğu demeçte "Geçtiğimiz günlerde Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında yapılan Abhazya Cumhuriyeti sınırlarının Abhaz ve Rus Sınır Muhafızları tarafından birlikte korunması amacı ile yapılan anlaşma yasal ve açık bir biçimde Abhazya ve Rusya halklarının istemlerini gösteriyor. Abhazya'nın Gürcistan ile sınırında güvenliğin sağlanmış olması Rusya ve Abhazya arasında bulunana "Psou Nehri" sınırında var olan yoğunluğun hafiflemesine neden olacaktır" açıklamasında bulundu.

Sergey MARKOV "Psou Sınır kapısı'nda ki giriş dar olmamalıdır, normal çift giriş çıkışlı bir yol olmalıdır, insanlar sadece pasaportlarını göstererek girişlerini yapmalı ve işlerine devam etmelidirler. Eğer sınır kapısında kolaylık sağlanır ise Abhazya'nın ekonomisi de hızlı bir biçimde kalkınır: Tatil için gelenlerin saysında artış olur; ticari mallar hızlı bir biçimde işlem görür; vatandaşlar mallarını satmak için Rusya topraklarına kendileri rahatça girebilir ve elde ettikleri gelirlerini rahatça değerlendirebilirler" dedi.

Sergey MARKOV "Abhazya-Gürcistan Sınırı'nın yüksek derecede güvenliğinin sağlanması aynı zamanda, katil Saakaşvili ve Merabişvili Yönetimi'nin Abhazya'nın askeri güç ile elde edilmesi ideallerine karşılık olarak da koruma görevini yerine getirecektir. Rus Sınır Muhafızlarının sınırları güvenilir bir biçimde koruması, Abhazya'nın Gal Bölgesi ve Yukarı Kodor'da yaşayan vatandaşlarının da rahat yaşamalarına katkıda bulunacaktır. Bizim sınır muhafızlarımız rusya ordusununu en yetenekli askerleridir" vurgulamasında bulundu.

Kaynak. www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.