RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 17:37:23 tarihnde eklendi. 631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya ve Pridnestroviya ilişkileri hızlanacak

ABHAZYA VE PRİDNESTROVİYA; İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İLİŞKİLERİ HIZLANDIRMA KARARI ALDI
Abhazya ve Pridnestroviya ilişkileri hızlanacak 23/04/2009. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ 23 Nisan'da Suhum'u ziyaret eden Pridnestroviya Moldova Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey SİMONENKO başkanlığındaki Pridnestroviya heyeti ile görüşmelerde bulundu. görüşmede taraflar arasındaki işbirliğinin arttırılması konusunda açıklama yapıldı.

REGNUM Haber Ajansı, Pridnestroviya Moldova Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Bürosu'ndan aldığı bilgiye göre taraflar arasında yapılan görüşmede Abhazya ve Pridnestroviya arasındaki işbirliği ilişkiler sırasında yaşanan sorunların giderilmesi konularını ve bu sorunları çözecek bölümlerin yaşama geçirilmesini görüştüler. Taraflar, "ulusların demokratik hakları" ölçüsünde gelecekte yapacakları çalışmalarda birlikte hareket etmelerinin önemli bir adım olduğunu belirttiler.

Pridnestroviya Cumhuriyeti Heyeti 23 Nisan Perşemebe günü ayrıca Abhazya Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA ile de görüşmede bulundu. Taraflar arasında yapılan görüşmede, Kafkasya'da yaşanan son gelişmeler ve Pridnestroviya-moldava arasında yapılan görüşmelerin son durumu görüştüler, ayrıca iki ülkenin uluslararası politikalarda kendi açılımlarını karşılıklı olarak değerlendirdiler.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.