RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 17:16:09 tarihnde eklendi. 612 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belarus ulusal çıkarlara göre çözecek

ALEKSANDER LUKASHENKO "BELARUS; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA KONUSUNU ULUSAL ÇIKARLARINA GÖRE ÇÖZECEKTİR"
Belarus ulusal çıkarlara göre çözecek 23/04/2009. "Комсомольская Правда в Беларуссии" gazetesinin bildirdiğine göre Belarus Devlet Başkanı Aleksander LUKASHENKO 23 Nisan 2009 tarihinde yapılan ulusal halk toplantısında yaptığı konuşmada "Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıkarının tanınması Belarus halkının isteğine göre belirlenecektir" dedi

Aleksander LUKASHENKO "Batı'dan sesler çıkıyor. Eğer Belarus Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarını tanırsa - bitti! Biz onu cezalandıracağız diyorlar. Öyle ise Rusya'yı cezalandırın. Cezalandırın! Rusya, artık Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımısızlıklarını tanıdı. Ne için cezalandırmıyorsunuz? Bu açık bir biçimde ikili standart politikadır" dedi.

Aleksander LUKASHENKO "Hem doğu'ya hem de batıya karşı 'rahat olun', ayrıca biz bunu bir çok kez yineledik. Belarus ve halkının kendi ulusal ilgi alanları bulunmaktadır ve devlet yönetimide bu tür sorunları buna göre çözecektir. Devletimizde bu kurala göre hareket edecektir. Orada ve burada her şey iyi olsun, komşularımızla sorun çıkmasın: Annemiz Rusya ve Yaşlı Kır Saçlı Avrupa ile" açıklamasında bulundu.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.