RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 17:00:28 tarihnde eklendi. 616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya askeri üs kurma çalışmaları yapıyor

DİMİTRİ MEDVEDEV; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA ARASINDA ASKERİ ÜS KURMA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRIYOR
Rusya askeri üs kurma çalışmaları yapıyor 16/04/2009. 15 Nisan 2009 tarihli Kremlin Devlet Resmi İnternet Sitesi'nde yayınlanan haberde Rusya Federasyonu Devlet başkanı Dimitri MEDVEDEV; Abhazya ve Güney Osetya'da görev yapacak olan Rusya Askeri güçlerinin barınacağı askeri üslerin kurulması için varolan sorunların ortadan kaldırılacağını belirtti.

Dimitri MEDVEDEV; Asker Anneleri Birliği'ni kabul Konuşmasında "Artık, Rusya ve Abhazya ve Rusya ve Güney Osetya arasında ulusların silahlı güçleri arasında işbirliği  yapabilmalari için uluslararası kurallara bağlı olarak uluslararası anlaşmaları bulunmaktadır. Bu anlaşma taraflar arasında yapılacak olan çalışmaların yasal düzenlemelerini sağlıyor. Bununla birlikte bu anlaşmanın yaşama geçmesi için gerekli olan bir belgenin daha hazırlanması gerekiyor, bu da kısa zaman içerisnde hazır duruma gelecektir. Ben yeni akere alınan çocuklarımızı Abhazya ve güney Osetya topraklarında askerlik yapmalarına karşıyım ve bu mümkün değildir" dedi.

Dimitri MEDVEDEV "şimdi bir kez daha hatırlatmak isterim ki, elbette bizler ülke toprakları içerisinde bulunnan askeri üslerimizin kurulması için çalışacağız, ayrıca askeri konuların sıradan konular olmadığının bilincinde olmalıyız, bu sıradan bir konu değildir. Ancak, bundan dolayıdır ki ülkenin diğer konuları gibi bu konular ile doğrudan ve açık bir biçimde ilgileneceğim" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.