RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 16:09:41 tarihnde eklendi. 1011 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gagra'da Turizm ile ilgili toplantı yapıldı

GAGRA ŞEHRİ'NDE ABHAZYA'DA TURİZM SEZONU'NUN AÇILIŞI İLE İLGİLİ OLARAK TOPLANTI YAPILDI
Gagra'da Turizm ile ilgili toplantı yapıldı 01/04/2009. 31 Mart Pazartesi günü Abhazya'nın Gagra Şehri'nde Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ'ın katılmış olduğu Turizm sektörü'nün sorunları ve çözümleri ile ilgili olarak Devlet Yönetimi'nin düzenlemiş olduğu toplantı gerçekleştirildi.

Turizm Sektörü'nün Sorunları ve Çözümleri Toplantısı'na Abhazya Başbakanı Aleksadr ANKVAB; Başbakan Yardımcısı Leonid LAKERBAYA;Aleksadr STRANİÇKİN ve Beslan KUBRAVA; Bakanlar; Suhum Şehri valisi ve bölge valileri,; devlet yöneticileri ve turizm firma temsilcileri katıldılar.

Sergey BAGAPŞ; toplantının açılış konuşmasında "Dünya'da yaşanan uluslararası kriz ortamında sorunsuz bir biçimde turizm sezonuna hazırlanmamız gerekiyor. Sorunlar fazlası ile olacaktır. Üzülerek belirtmek isterim ki buraya tatil yapmak için gelmek isteyen bir çok insanın yaşamını etkiliyor. Bütün bu zorluklara bakmadan Ritsa gölü yolunun tamirini bitirmek zorundayız. Tatil için gelenlerin rahat olmaları için hazırlanmalıyız. Tatil sezonu başladığında her koşulda hazır olmak zorundayız" dedi.

Sergey BAGAPŞ; Toplantı sırasında Abhazya'nın turizm sektörünün var olan sorunlarının çözümü için yapılan öneriler sonrasında yaptığı konuşmasında "Tatil için ülkemize gelenlere azami rahatlık sağlamak zorundayız. Bu belirttiklerimi gerçekleştirebilmeniz için önümüzde bir aylık bir zaman kaldı. Bizim devlet yönetimi içerisinde bu konular ile ilgili olan bir çok ofisimiz bulunuyor. ileriye gitmek için çalışmak gerekiyor. Suhum'da oturmak gerekmiyor" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.