RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 16:01:07 tarihnde eklendi. 601 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belarus bağımsızlıkları şimdilik görüşmüyor

BELARUS PARLAMENTOSU 02/04/2009 TARİHLİ TOPLANTIDA ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA KONULARINI GÖRÜŞMÜYOR
Belarus bağımsızlıkları şimdilik görüşmüyor 30/03/2009. Belarus Parlamentosu'nun 02 Nisan 2009 tarihinde yapılacak olan bahar ulusal toplantısında Abhazya ve Güney Osetya devletleri'nin bağımsızlık talepleri gündeme alınmadı.

Belarus Parlamentosu Devlet Komisyonu Alt Komite Başkanı Vaseliy BAYKOV'un yapmış olduğu açıklamada "komisyon 30 Mart 2009 tarihinde yaptığı toplantıda 35 konu üzerinde görüştü. Bahar toplantısı sırasında, çıkartılması gereken kanunlar, Belarus-Faşist Almanya savaşının 65. yıl dönümü nedeni ile af çıkartılması kararı, Belarus bankalar arası transferler ile ilgili kararlar, Devletin sağlık politikaları vd. konular üzerinde görüşmeler yapılacaktır. Görüşmelerde ki konularda değişiklikler olabilir" dedi.

REGNUM Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre; daha önce Belarus Parlamentosu 02 Nisan 2009 tarihinde Abhazya ve Güney Osetya Devletlerinin bağımsızlıklarının tanınması talebini görüşeceğini belirtmişti. AB Genel Sekreteri Javier SOLANA 16 Mart 2009 tarihinde yapmış olduğu açıklamada "AB, bu ülkelerin bağımsızlıklarını hiçbir zman için tanımayacaktır ve bu görüşünde değişiklik olmayacaktır. kim bizler ile ilişkilerini geliştirmek istiyor ise bu pozisyona uymak zorundadır" dedi.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.