RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Mart 2024, Cumartesi 14:26:42 tarihnde eklendi. 117 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Antalya’da Seçim Öncesi Geziler!

ANTALYA ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİ, ANTALYA’DAKİ YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ, SİYASİ PARTİLERİ İLE GÖRÜŞMELERDE BULUNDU!
Antalya’da Seçim Öncesi Geziler!

30/03/2024. Antalya. 30 Mart. 2024. Abhazyam.com. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Değerli izleyiciler, Antalya Abhaz Kültür Derneği, 31 Mart 2024 Pazar günü, Türkiye genelinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle, çeşitli siyasi partileri ile görüşmelerde bulundu.

Antalya Abhaz Kültür Derneği, görüşmeler sürecinde, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya Şubesi’nden gelen talep üzerine 7 Mart Perşembe günü, Muratpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Ayfer Güneşhan ile görüşme programlandı, ancak Sn. Güneşhan’ın rahatsızlığı nedeniyle bu görüşme gerçekleşemedi.

Antalya Abhaz Kültür Derneği yönetimi, Manavgat’ta bulunan dernek üyeleri ile 17 Mart Pazar günü buluştu, Buluşma sırasında Abhaz Heyetinin Manavgat’ta olduğunu öğrenen Cumhuriyeti Halk Partisi Manavgat Belediye Başkanlığı 1. Sıra Meclis Üye adayı Nazmi Gündüz ve Manavgat (CHP) Şube Temsilcileri ile bir görüşme gerçekleşti.

CHP 1. Sıra Meclis Üye Adayı Nazmi Gündüz ile yapılan görüşme sonrasında, seçimin kazanılması sonucunda, Antalya Abhaz Kültür Derneği’nin Manavgat Şubesine ofis sağlanması konusunda söz alındı.

Antalya Abhaz Kültür Derneği Yönetimi olarak, 20 Mart Çarşamba günü ise, Antalya Abhaz Kültür Derneği’nin kuruluşundan bu yana, derneğimize yakın ilgi gösteren, etkinliklerimize katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Sn. Ümit Uysal’a (CHP) nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Sn. Ümit Uysal ile yapılan görüşmede, derneğe karşı göstermiş olduğu ilgi ve destek nedeniyle teşekkür edildi ve seçimlerde başarılar dilendi.

Sn. Uysal’da destek için teşekkürlerini belirterek, kültürel anlamda yapılacak olan her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve derneğin çalışmalarında başarılar dileklerini iletti.

Antalya Abhaz Kültür Derneği Heyeti son olarak, 29 Mart Pazartesi günü, Antalya’da Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Belediye Seçim adaylarının ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’unda katılacağı iftar programına davet edildi.

İftar Daveti, Yerleşik Yabancı Vatandaşlarından Sorumlu Koordinatörü Av. Lale Hesenova tarafından yapıldı ve davete katılacak olan kişilerin isim olarak belirtilmesi istendi. Dernek yönetimi tarafından davete katılacak olanların isim listesi organizeyi yapanlara iletildi. Abhaz Dernek Heyeti, İftar programının gerçekleştirileceği Konyaaltı Kapalı Pazar alanına gitti.

Antalya Abhaz Kültür Derneği Heyeti, iftar proramı alanında karşılandı, ancak heyetin oturacağı alan AKP’li katılımcılar tarafından işgal edildiği için, heyet üyeleri belli bir süre ayakta bekletilerek, yer arandı, sürenin uzaması sonrasında, heyet üyeleri tarafından ortak alınan kararla, organizasyonu gerçekleştirenlere bu olayın kabul edilemez olduğu belirtilerek, iftar alanı terk edildi.

Antalya Abhaz Kültür Derneği Başkanı Şamil Gümüş tarafından da organizasyonu düzenleyen Av. Lale Hesenova’ya dernek olarak, duyulan hoşnutsuzluk iletildi.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler, Abhaz diasporasına ve türm Türkiye halklarına barış ve huzur getirsin.

www.abhazyam.com   


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.