RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Mart 2024, Cumartesi 11:23:06 tarihnde eklendi. 72 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan Bjaniya’dan Başsağlığı Mesajı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, MOSKOVA’DAKİ TERÖR SALDIRISI SONUCUNDA YAŞAMINI YİTİRENLER NEDENİYLE RUSYA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR PUTİN’E BAŞSAĞLIĞI MESAJI GÖNDERDİ!
Aslan Bjaniya’dan Başsağlığı Mesajı!

23/03/2024. Suhum. 22 Mart 2024.Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Moskova yakınlarında bulunan Crocus Belediye Binası'nda düzenlenen terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren insanlarla ilgili olarak Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin'e başsağlığı diledi.

Aslan Bjaniya Başsağlığı mesajı:

“Moskova'daki terör saldırısı haberi beni derinden sarstı. Crocus Belediye Binası konser salonunda meydana gelen silahlı saldırı sonucu masum insanların trajik ölümü nedeniyle en içten başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu insanlık dışı ve sinsi terör eylemini şiddetle kınıyorum. Güçlerimizi birleştirerek bu kötülüğe karşı mücadele edebileceğimize ve bu eylemin faillerinin mutlaka hak ettikleri cezayı çekeceklerine inanıyorum.

Sizin acınızı derin bir üzüntü ile paylaşıyorum ve aynı zamanda terör saldırısında yaşamını yitirenlerin ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Kayıplarının acısını azaltabilmeleri için onlara azim ve sabır diliyorum.

Yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Abhazya halkı, Rus halkına sevgisini ve desteğini iletiyor. Gelecek yaşamımızda bu tür trajik olayların bir daha yaşanmayacağını ümit ediyoruz” dedi.

Ayrıca, Başbakan Aleksandr Ankvab, Hükümet üyeleri, Abhazya Cumhuriyeti’nde bulunan tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları (STK) tarafından Moskova yakınlarında bulunan Crocus Belediye Binası'nda düzenlenen terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren insanlarla ilgili olarak başsağlığı ve sabır mesajları yayınlandı.

(Not: Abhazyam.com olarak Moskova yakınlarında bulunan Crocus Belediye Binası'nda düzenlenen terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren insanların ailelerine başsağlığı diliyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz, ayrıca her türlü terör eylemini kınıyor ve lanetliyoruz.

Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu

Fatih Atan (A’tanba - Тванба))

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/10525-aslan-bzhaniya-vyrazil-soboleznovaniya-vladimiru-putinu-v-svyazi-s-gibelyu-lyudej-v-rezultate-terakta-v-krokus-siti-kholle

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.