RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mart 2024, Çarşamba 16:37:01 tarihnde eklendi. 98 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Havaalanı Hazırlanıyor!

ASLAN BJANİYA, SUHUM VLADİSLAV ARDZINBA ULUSLARARASI HAVAALANI ONARIM ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ!
Suhum Havaalanı Hazırlanıyor!

13/03/2024. Suhum. 13 Mart 2024.Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Suhum uluslararası havaalanının yeniden inşası ve onarımına ilişkin koordinasyon merkezinde bir toplantı düzenledi.

Toplantıya Devlet Başkan Yardımcısı Badra Gunba, Başbakan Birinci Yardımcısı, Enerji ve Ulaştırma Bakanı Djansukh Nanba, Suhum Uluslararası Havaalanı İnşa ve Onarım Şirketi Genel Müdürü Nail Batraev'in yanı sıra projenin uygulanmasında yer alan yönetim başkanları katıldı.

Toplantıda uygulanacak olan çalışma programına uyum konuları görüşüldü. Şu anda ana yüklenici olan şirket inşaat sahasında inşaat ekipmanı ve çalışan personel tarafından geniş çaplı bir seferberlik yürütülüyor.

Havaalanı Pistinin onarımına başlandı, yol kenarlarının temizlenmesi ve eski bina ve yapıların yıkılması için çalışmalar sürüyor.

Abhazya Acil Durumlar Bakanlığı tarafından bölgede bulunabilecek olan patlayıcı nesnelerin varlığı açısından inceleme yapılıyor, ayrıca bölgeyi devrilmiş olan ağaç ve çalılar temizleniyor.

Aslan Bjaniya, konuşmasında havalimanının yeniden inşasına ilişkin çalışmaların zamanında ve kaliteli bir biçimde tamamlanmasının önemini vurguladı. Uygulamadan sorumlu olan kişilere, tüm proje katılımcılarının eylemlerinin koordinasyonunu ve belirlenen son teslim tarihlerine uyumu sağlamaları konusundaki emirlerini belirtti.

Otuz yıldır atıl durumda olan Suhum uluslararası havaalanının yeniden inşası Abhazya için öncelikli ve tarihi açıdan önemli projelerden biri olarak bulunuyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından havalimanı uluslararası standartlara uygun olacak ve çeşitli tipteki uçakları barındırabilecek konuma gelecek. Bu yatırım projesinin uygulanması yalnızca ülke sakinleri için ulaşım erişilebilirliğini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda bölgeye turist akışını da artıracak ve bu da cumhuriyetin ekonomik kalkınması üzerinde önemli bir etkiye sahip olacaktır.

Başkan Aslan Bjaniya, projenin uygulanmasının izlenmesinde bizzat yer alıyor ve projenin öneminin büyüklüğünü vurguladı. Suhum havalimanı yeniden inşa projesi, ülke devlet yönetiminin Abhazya'nın gelişmesi ve refahı için uygun koşullar yaratma konusundaki kararlılığının bir kanıtıdır.

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/10341-aslan-bzhaniya-provel-zasedanie-koordinatsionnogo-shtaba-po-voprosam-rekonstruktsii-sukhumskogo-aeroporta

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.