RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Ocak 2024, Pazartesi 14:16:10 tarihnde eklendi. 156 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan Bjaniya Yeni Yıl Mesajı!

ASLAN BJANİYA “DEVLET OLARAK OLGUNLAŞIYORUZ VE ZAMAN ZAMAN ORTAYA ÇIKAN ANLAŞMAZLIKLARA RAĞMEN HALKIMIZIN GÜCÜNE VE RUHUNA İNANIYORUM!”
Aslan Bjaniya Yeni Yıl Mesajı!

01/01/2024. Suhum.01 Ocak.2024. Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti devlet Başkanı Aslan BjaniyaAbhazya vatandaşlarının yeni yılını kutlayan bir mesaj yayınladı

 

***

 

“Sevgili yurttaşlarım!

 

Yeni Yıl 2024'e birkaç dakika kaldı. Bu bayramı umutla karşılıyor, emin adımlarla ilerlemek ve çabalarımızı yeni hedeflere yönlendirmek için geçtiğimiz yılın sonuçlarını özetlemek istiyorum. Ancak belirtmek isterim ki her şeyden önce önümüzdeki yıldan güzel değişiklikler bekliyoruz, Anavatanımıza ve ailelerimize iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyoruz. Bunu başarmak için mümkün olan her türlü çaba gösterilmektedir.

 

Geçtiğimiz yılın tüm zorluklarına rağmen devletimizi inşa etmeye, altyapıları onarmaya, çocuklarımızı eğitmeye, köylerimizi ve kurumlarımızı geliştirmeye, hastalarımızı tedavi etmeye, acil oluşan sıkıntılardan etkilenenlerimize yardım etmeye ve yaşamlarımızı mümkün olan her biçimde iyileştirmeyi sürdürüyoruz. Her birimiz geleceğe güvenmek, sağlıklı olmak ve bolluk içerisinde yaşamak isteriz. Bu basit gibi görünen, ancak aynı zamanda uygulanması zor hedeflere ulaşabilmek için milletimizin ve cumhuriyetimizin menfaati için birlik olup çabalarımızı çoğaltabilmemiz gerekiyor. Her birimiz ülkemiz için önemli ve değerliyiz.

 

Geçtiğimiz yıla iki önemli tarih damgasını vurdu: Abhazya halkının Vatanseverlik Savaşı Zafer Bayramı'nın 30. yıldönümünü ve bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin uluslararası alanda tanınmasının 15. yıldönümünü kutladık.

 

Devlet olarak olgunlaşıyoruz ve zaman zaman ortaya çıkan anlaşmazlıklara rağmen halkımızın gücüne ve ruhuna inanıyorum. Ülke için zor zamanlarda birleştik ve bu da bizleri zafere götürdü. Bizlerin ortak evi olan Abhazya Cumhuriyeti'ni birlikte geliştirmeye ve inşa etmeyi sürdüreceğimize inanıyorum.

 

Sevgili yurttaşlarım!

 

Bu yıdönümünün eşiğinde, her birinize sağlık diliyor ve tüm arzularınızın yerine getirilmesini, ailelerinize ise uyum, dostluk ve refah dileklerimi iletiyorum.

 

Abhazya’mız (Apsny) refaha kavuşsun!”

 

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/9249-aslan-bzhaniya-ya-veryu-v-silu-i-dukh-nashego-naroda

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.