RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Aralık 2023, Pazartesi 13:37:45 tarihnde eklendi. 148 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Rusya, Belarus ve Güney Osetya Parlamentoları!

RUSYA DEVLET DUMASI BAŞKANI VYACHESLAV VOLODİN, ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTO BAŞKANI LASHA ASHUBA, BELARUS PARLAMENTOSU BAŞKANI VLADİMİR ANDREİCHENKO VE GÜNEY OSETYA PARLAMENTOSU BAŞKANI ALAN ALBOROV BİR ARAYA GELDİ!
Abhazya, Rusya, Belarus ve Güney Osetya Parlamentoları!

18/12/2023. Suhum. 18 Aralık 2023.Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). TASS Haber Ajansı tarafından verilen bilgiye göre, Rusya Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin, Belarus, Abhazya ve Güney Osetya'dan gelen parlamento başkanları ile ülkelerin parlamentoları arası etkileşimin geliştirilmesi konularını görüştü.

 

Açıklamada “Rusya Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Volodin, Belarus Cumhuriyeti Ulusal Meclisi ve Temsilciler Meclisi Başkanı Vladimir Andreichenko, Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu Halk Meclisi ve Parlamento Başkanı Lasha Ashuba ve Güney Osetya Cumhuriyeti Alan Alborov ile Rusya, Beyaz Rusya, Abhazya ve Güney Osetya parlamentoları arası işbirliğinin ve sosyo-ekonomik etkileşimin geliştirilmesi konularının ele alınması görüşüldü” bilgisine yer verdi.

 

Bugün Belarus ve Rusya Birliği Parlamenter Asamblesi'nin 65. toplantısı Moskova'da gerçekleşecek. Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü (Bağımsız Devletlet Topluluğu - BDT) Parlamenter Asamblesi'nin 19 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

 

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/9020-sotrudnichestvo-s-parlamentariyami-abkhazii-yuzhnoj-osetii-i-belorussii-obsudil-vyacheslav-volodin

 

www.abhazyam.com

 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.