RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Aralık 2023, Salı 19:07:16 tarihnde eklendi. 101 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Heyeti BDT Toplantısına Katıldı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ HEYETİ MOSKOVA’DA DÜZENLENEN IV. ULULSLARARASI BDT ÜLKELERİ SİYASİ PARTİLER VE SOSYAL GRUPLAR ARASI İLİŞKİLER KONFERANSINA KATILDI.
Abhaz Heyeti BDT Toplantısına Katıldı!

12/12/2023. Suhum. 12 Aralık 2023.Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu heyeti, Rusya Federasyonu Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin'in daveti üzerine, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Ülkeleri Siyasi Partiler ve Sosyal Guruplar Arası IV. Uluslararası Konferansına katıldı:

 

Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu Resmi İnternet Sitesi’nde verilen bilgiye göre, Abhaz heyeti içerisinde Parlamento bütçe, kredi kuruluşları, vergiler ve finans komitesi başkanı Beslan Halvaş, uluslararası, parlamentolar arası ilişkiler ve vatandaşlık ilişkileri komite başkanı Alkhas Bartsız ile milletvekilleri Kan Kvarchia, Galust Trapizonyan ve Eric Rshtuni yer alıyor.

 

Konferans BDT Birlik Evi’nin sütunlu salonunda gerçekleşecek. Toplantı öncesinde BDT ülke temsilcileri Kremlin duvarında bulunan meçhul asker anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.  

 

Konferansa 10 ülkenin temsilcisi katılıyor. Konferansın yönetimini, Bağımsız Devletler Topluluğu İşleri, Avrasya Entegrasyonu ve Yurttaşlarla İlişkiler Devlet Duması Komitesi Başkanı Leonid Kalaşnikof' yapıyor.

 

BDT katılımcılarının devlet başkanlarının BDT'de 2024 yılını “Gönüllü Hareket Yılı” ilan etme kararıyla bağlantılı olarak konferansta gündeme gelen konulardan birisini de siyasi partilerin bu alandaki gönüllük çalışmalarına ayırdı.  

 

Konferansta konuşan Abhazya Parlamentosu Üyesi Beslan Halvaş, Abhazya Cumhuriyetindeki gönüllülük faaliyetlerinin yanı sıra insani alanda gerçekleştirilen uluslararası işbirliğinden söz etti.

 

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/8912-abkhazskaya-delegatsiya-prinimaet-uchastie-mezhdunarodnoj-konferentsii-rol-vzaimodejstviya-fraktsij-politicheskikh-partij-i-blokov-v-mezhparlamentskom-sotrudnichestve-stran-sng

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.