RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 12:21:14 tarihnde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bagapş 60 yaşında

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI SERGEY BAGAPŞ'IN 60. YAŞINI KUTLUYORUZ
Bagapş 60 yaşında 04/03/2009. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ 04 Mart Çarşamba günü 60. yaşını kutluyor. REGNUM Haber Ajansı Muhabirinin Moskova'dan bildirdiğine göre Sergey BAGAPŞ, Moskova'da Rusya Devlet Yöneticileri ile görüşmelerde bulunmak amacı ile resmi ziyarette bulunuyor.

Abhazya Cumhuriyeti I. Devlet Başkanı Vladislav ARDZINBA; Sergey BAGAPŞ'ın 60. doğum yıl dönümü nedeni ile yayınlamış olduğu kutlama mesajında "uzun yıllar birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar aramızdaki dostluk bağlarını güçlendiriyor. Bu dönem içerisinde Abhazya kendi tarihi bünyesinde birçok tarajik olay yaşadı, ancak her şeyden önce en önemlisi, bu zor dönemleri aşarak, acılara direnerek, bağımsızlığının tanınması ve özgürlüğüne kavuşamasını sağlamış oldu" açıklamasında bulundu.

Vladislav ARDZINBA; "Abhazya halkı, Sergey BAGAPŞ'a toplumun kaderinin belirlenmesinde yapmış oduğu çalışmalara değer verecektir. Sergey BAGAPŞ'a ailesi ile birlikte sağlık bir yaşam diliyorum, Abhazya'nın geleceği için yapacağı başarılı çalışmalarının sürmesi dileklerimi iletiyorum" vurgulamasında bulundu.

Not: abhazyam.com olarak Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ'a Abhaz halkının zor döneminde yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile Abhazya'nın bağımsızlığının kazanılmasında önemli görevler üstlendiğini belirterek kendisini kutluyoruz. Abhaz Diasporası ile ilişkilerin geliştirilmesi için göstermiş oduğu çabalara teşekkürlerimizi belirtiyoruz.

Abhazya'nın geleceğine önümüzdeki süreç içerisinde de başarılı çalışmaları ile katkıda bulunacağına inandığımız Sergey BAGAPŞ'a ailesi ile birlikte sağlıklı bir yaşam sürdürmesini diliyoruz.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.