RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Ekim 2023, Perşembe 10:58:26 tarihnde eklendi. 180 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Savunma ve Güvenlik Konuları!

ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTOSU, KAFKASYA BÖLGESİNDE YAŞANAN SON GELİŞMELERİ GÖRÜŞTÜ!
Abhazya’da Savunma ve Güvenlik Konuları!

19/10/2023. Suhum. 18 Ekim 2023. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu Savunma ve Güvenlik komitesi tarafından 18 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen genişletilmiş toplantısında ülkenin savunma ve güvenlikle ilgili güncel konuları görüşüldü.

 

Komite başkanı Temur Şergelia başkanlığında düzenlenen toplantıya Parlamento Başkanı Lasha Ashuba, milletvekilleri, Savunma Bakanı Vladimir Anua, Savunma Bakan Yardımcısı Nodar Avidzba ve Devlet Başkanı Ulusal Güvenlik ve Savunma Danışmanı Raul Lolua katıldı.

 

Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu basın servisine göre, toplantıda dünyada ve Kafkasya'da gelişen durum dikkate alınarak savunma ve devlet güvenliğinin sağlanması alanındaki mevcut çalışmaların durumu hakkında bir analiz yapıldı.

 

Toplantıya katılanlar, devletin savunma sisteminin geliştirilmesi konularında birlikte çalışmayı sürdürmeyi amaçladıklarını belirttiler.

 

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/7935-voprosy-oborony-i-obespecheniya-bezopasnosti-abkhazii-obsudili-v-parlamentskom-komitete

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.