RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Temmuz 2023, Çarşamba 16:13:05 tarihnde eklendi. 341 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Havaalanı Anlaşması!

ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTOSU, SUHUM HAVAALANI’NIN İŞLETİLMESİNE İLİKİN RUSYA – ABHAZYA ARASINDA Kİ ANLAŞMAYI İMZALADI!
Suhum Havaalanı Anlaşması!

26/07/2023. Suhum. 26 Temmuz 2023. Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu milletvekilleri, “V. G. Ardzınba Suhum Uluslararası Havaalanı hakkında, Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti ile Rusya Federasyonu Hükümeti arasında, havaalanının yeniden işletilmesi ve daha yoğun olarak çalıştırılması amacıyla Rus özel şierketi tarafından bir yatırım projesinin uygulanmasına ilişkin imzalanan anlaşmayı” onayladı

 

Anlaşma tasarısı, devlet başkanı Parlamento Daimi Temsilcisi, Adalet Bakanı Anri Bartsız tarafından  parlamentoya sunuldu. Anlaşma belgesi, Abhazya Parlamentosu, uluslararası ve parlamentolar arası ilişkiler ve yurttaşlarla ilişkiler komitesinin görüşlerini milletvekili Alkhas Bartsız dile getirdi.

 

Anlaşma, bir Rus tüzel kişiliği tarafından V. G. Ardzınba Uluslararası Suhum Havaalanı yatırım projesinin uygulanmasını düzenler ve tarafların hak ve yükümlülüklerini tanımlar.

 

Parlamentodaki anlaşma onaylamasında, 30 milletvekili anlaşmanın onaylanması yönünde oy kullandı, 2 kişi red oyu kullandı, bir kişi ise çekimser kaldı.

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/home/novosti/item/6544-parlament-ratifitsiroval-rossijsko-abkhazskoe-soglashenie-po-sukhumskomu-aeroportu

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.