RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Temmuz 2023, Salı 18:44:36 tarihnde eklendi. 246 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan İlginç Apart-Otel Açıklaması!

ABHAZYA BAŞBAKANI ALEKSANDR ANKVAB “APART –OTELLERDEN DEĞİL, COVİD VE YOLLARDAKİ ÖLÜMLERDEN KORKMALIYIZ!”
Ankvab’dan İlginç Apart-Otel Açıklaması!

18/07/2023. Suhum. 18 Temmuz 2023. Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Aleksandr Ankvab, 18 Temmuz Salı günü devlet başkanı Aslan Bjaniya ile birlikte Oçamçıra’da STK temsilcileri ile birlikte düzenlenen toplantıda “Korkulması gereken apart oteller değil, covid gibi hastalıklar ve yollardaki ölümlerdir” dedi.

 

Başbakan, cumhuriyetteki doğum ve ölüm oranlarına ilişkin bazı rakamları açıkladı.

 

Ankvab'a göre 1994'ten beri %2-3'lük bir farkla Abhazya'da 48.520 kişi doğdu, 40.163 kişi öldü. Doğum sayısı 8 bin 357 kişi ile ölüm sayısından fazla.

 

Ankvab “İşte ülkede doğan ve ölen Abhazların sayısı: 31.462 kişi doğdu, 12.833 kişi öldü. Burada 18 bin 629 kişi ile doğum sayısı ölü sayısından fazla. Bu rakamlar, kafasına kül serpenlere (acılı durumlarda söylenen söz – abhazyam.com), demografiyi apart otel, otel ve tur gezileri ile ilişkilendirenlere yöneliktir” dedi.

 

Hükümet başkanı, korkulması gerekenin apartmanlar değil, Covid gibi hastalıklar olduğundan emin olduğunu söyledi.

 

Aleksandr Ankvab “İşte rakamlar - Covid'in sonucu. 2020'de 955 Abhaz doğdu, 2021'de doğan Abhazların sayısı ise 100 çocuk azaldı. 2022'de ise doğan Abhazların sayısı 200 kişi daha azaldı. İşte korkmanız gereken şey bu, demografiye yönelik gerçek tehdit budur” dedi.

 

Ankvab’a göre bu tür hastalıklar, hastalıkların erken teşhisi ile ilgili sorunlar, ilaç düzeyi, ayrıca trafik kazaları ve uyuşturucular demografi için gerçek bir tehdit oluşturuyor.

 

Aleksandr Ankvab “Araba kazalarında ölenlerin yüzde 90'ı Abhazlardan oluşuyor. İşte korkulması gereken budur. Gerçek, ciddi tartışmalara gereksinim duyulan yer burasıdır - daha az Abhaz'ın araba kazalarından, hastalıklardan ölmesinin nasıl sağlanacağıdır. Bu tür bir tartışma ortamı saygıyı ve desteği hak ediyor. Ve bütün bunların dışındakilerin hepsi, “siyaset” adı altında, ekonomi çevresinde yapılan spekülasyonlardır. Tezleri şudur: “Onlara izin vermeyeceğiz, iktidara geleceğiz, kendimiz yapacağız”. Ve bu sadece apart otellerle ilgili değil” dedi

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/home/novosti/item/6419-aleksandr-ankvab-opasatsya-nado-ne-apart-otelej-a-kovida-i-smertej-na-dorogakh

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.