RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Temmuz 2023, Cumartesi 12:50:14 tarihnde eklendi. 271 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Antalya Abhaz Kültür Derneği ve Öğrenciler!

ANTALYA ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİ, WAMAS ARİTMETİK OLİMPİYATI – 2023’E KATILAN ABHAZYA HEYETİNİ AĞIRLADI!
Antalya Abhaz Kültür Derneği ve Öğrenciler!

08/07/2023. Antalya. 08 Temmuz 2023. Abhazyam.com. Fatih Atan. (A’tanba - Тванба). Antalya Abhaz Kültür Derneği, 18 farklı ülkeden 400 üzerinde öğrencilerin katılımıyla Antalya’nın ev sahipliği yaptığı ve Büyükşehir belediyesinin destekleriyle 05 Temmuz 2023 Tarihinde gerçekleştirilen Uluslarası Mental Aritmetik Wamas - 2023 olimpiyatlarına katılan Abhazya Cumhuriyeti heyetini, havaalanında karşılayarak otellerine yerleştirilmesinde yardımcı oldu.

 

Esnat Kvaratskhelia, Sofiya Gıtsba, Sofiya Shulumba ve öğretmenleri Elina Agrba’dan oluşan Abhazya Cumhuriyeti heyeti olimpiyatlarda 3.lük başarısını elde ettiler. Antalya Abhaz Kültür Derneği, 06 Temmuz akşamı Antalya Balıkevi’nde Abhazya heyeti onuruna akşam yemeği düzenledi. Dernek üyeleri ve Abhazya heyetinin coşkulu bir biçimde gerçekleşen akşam yemeğinde Abhazya ve Antalya abhaz Diasporası hakkında yapılan görüşmelerle sonuçlandı.

 

07 Temmuz Cuma akşamı ise Antalya Abhaz Kültür Derneği Merkezi’nde, Abhazya heyeti ve dernek üyelerinin katılımı ile tanışma programı düzenlendi. Törende olimpiyatlarda başarı gösteren öğrencilere, annelerine ve öğretmene plaket ve çiçek verildi.

 

www.abhazyam.com    


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.