RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Temmuz 2023, Cuma 16:44:25 tarihnde eklendi. 274 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Öğrencilerin, Aritmetik Olimpiyatı Başarısı!

ANTALYA’DA DÜZENLENEN “ULUSLARARASI WAMAS MENTAL ARİTMETİK OLİMPİYATI – 2023”DE ABHAZYA CUMHURİYETİ EKİBİ 3. OLDU!
Abhaz Öğrencilerin, Aritmetik Olimpiyatı Başarısı!

07/07/2023. Antalya. 07 Temmuz 2023. Abhazyam.com. Fatih Atan. (A’tanba - Тванба). “Antalya Büyükşehir Belediyesi” ve “Kazakistan ve Avrasya Devletlerinin Dostluk ve Kültür Derneği” katkılarıyla, “Uluslararası Mental Aritmetik WAMAS-2023 Olimpiyatı” organizasyonu düzenlendi.

 

18 farklı ülkeden 400 üzerinde öğrencilerin katılımıyla Antalya’nın ev sahipliği yaptığı ve Büyükşehir belediyesinin destekleriyle 05 Temmuz 2023 Tarihinde düzenlenen Uluslarası Mental Aritmetik Wamas - 2023 olimpiyatlarına, Abhazya Cumhuriyeti’nde düzenlenen ön eleme yarışmalarında 06-09 yaş gurubunda ilk dereceleri kazanan, Esnat Kvaratskhelia, Sofiya Gıtsba, Sofiya Shulumba adlı öğrenciler ile onları turnuvaya hazırlayan öğretmenleri Elina Agrba’dan oluşan Abhazya Cumhuriyeti ekibi katıldı.

 

Abhazya Cumhuriyeti öğrencileri takım olarak ve bireysel performanslarıyla başarılı bir turnuva çıkartarak takım ve bireysel performanslarda 3. Dereceyi paylaştılar.

 

Abhazyam.com olarak, Abhazya Cumhuriyeti öğrencileri  Esnat Kvaratskhelia, Sofiya Gıtsba, Sofiya Shulumba ve öğretmenleri elina agrba’yı tebrik ediyor, yaşamlarında başarılarının sürmesini diliyoruz.

 

www.abhazyam.com  


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.