RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Temmuz 2023, Çarşamba 18:56:23 tarihnde eklendi. 107 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan Bjaniya’dan Venezuela Bağımsızlık Günü Kutlaması!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, VENEZUELA BAĞIMSIZLIK GÜNÜ NEDENİYLE NİCOLAS MADURO’YA KUTMALA MESAJI GÖNDERDİ!
Aslan Bjaniya’dan Venezuela Bağımsızlık Günü Kutlaması!

05/07/2023. Suhum. 05 Temmuz 2023. Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya, Venezuela ulusal bayramı olan Bağımsızlık Günü nedeniyle kutlama mesajı gönderdi.

 

Aslan Bjaniya Kutlama Mesajı!

 

“212 yıl önce bugün, Venezuela halkı, kurtarıcıları olan Simon Bolivar'ın önderliğinde yeni bir bağımsız devlet ilan etti.

 

Özgürlük sevgisi ve onun için verilen mücadeleyi desteklemeye hazır olmak, halklarımızı birleştirmektedir. Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti, Abhazya Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını ilk tanıyan ülkeler arasında yer aldı ve giderek gelişen ve güçlenen kardeşçe, dostane ilişkiler için sağlam bir temel oluşturdu.

 

Venezuela ile bağların kapsamlı bir şekilde güçlendirilmesi, Abhazya'nın dış politikasının çok önemli bir yönü olmayı sürdürüyor. Gelecekte ülkelerimizin, halklarımız arasındaki iyi kardeşlik dostluk ve işbirliği geleneklerini güçlendirmek için ortak çaba göstermeyi sürdüreceğine inanıyorum.

 

Halkınıza olan sorumlu bir devlet misyonunu yerine getirmede sağlıklı ve verimli bir çalışma gösterdiğinie inanıyorum ve Venezuela'nın özgürlüğü seven tüm halkına barış, esenlik ve refah diliyorum” dedi.

 

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/6168-aslan-bzhaniya-pozdravil-nikolasa-maduro-s-dnem-nezavisimosti-venesuely

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.