RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 10:59:28 tarihnde eklendi. 648 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Daniel Fried'den açıklama

DANİEL FRIED "ABD, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'YI GÜRCİSTAN'IN BÖLGELERİ OLARAK GÖRÜYOR" DEDİ
Daniel Fried'den açıklama 02/03/2009. ABD Yönetimi Beyaz Saray Avrupa-Asya Politikaları Sekreter Yardımcısı Daniel FRIED; ABD Dışişleri Bakanı (ABD Yönetimi Sekreteri) Hillary CLINTON'un gelecekteki yakın doğu ve Avrupa politikaları hakkında özel olarak düzenlediği basın toplantısında "ABD Yönetimi'nin Gürcistan'ın bölgeleri olarak kabul etmiş olduğu Abhazya ve Güney Osetya'da Rusya'nın etki alanı oluşturmasını kabul etmiyor" dedi.

Daniel FRIED "Her avrupa ülkesinin birliklere katılma hakkı bulunmaktadır, seçmde bulunmak onların hakkıdır, NATO'nun da genişleme hakkı bulunmaktadır. ABD-Rusya ilişkilerinin "yeniden" gözden geçirilmesi gerekmektedir" vurgulamasında bulundu.

Daniel FRIED "Washington, 06 Mart 2009 tarihinde Cenevre'de Rusya Dışişleri Bakanı Sergey LAVROV ve ABD Dışişleri Bakanı Hillarry CLINTON arasında yapılacak olan görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyor " dedi.

İki ülke dışişleri bakanları arasında, Rusya devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV ve ABD Devlet Başkanı Barrack OBAMA arasında Nisan 2009 başlarında Londra'da yapılacak olan silahlı güçlerin sınrılandırılması planları, güvenlik sorunlarının çözümünde işbiriliği gibi sorunların çözümü ön çalılmaları yapılacaktır.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.