RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Mayıs 2023, Pazartesi 14:00:36 tarihnde eklendi. 103 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den 9 Mayıs Kutlaması!

VLADİMİR PUTİN BÜYÜK VATANSEVERLİK SAVAŞI ZAFERİNİN 78. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE, ARALARINDA ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA DEVLET BAŞKANLARININDA BULUNDUĞU 9 DEVLET BAŞKANINA KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ!
Putin’den 9 Mayıs Kutlaması!

08/05/2023. Suhum. 08 Mayıs 2023. Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 1941 – 1945 Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin 78. Yıldönümü nedeniyle, Abhazya, Güney Osetya, Azerbaycan, Ermenistan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan devlet başkanları ve Gürcistan ile Moldova halklarının zafer bayramını kutladı.

 

Vladimir Putin tebrik mesajında, “Bu önemli günde, anavatanlarının özgürlüğünü koruma savaşındaki benzersiz başarıları ve cephe gerisinde ki özverili mücadeleleri ile Nazi işgalcilerini ezen ve savunan herkese derin saygı ve şükranlarımızı sunuyorum.

 

Bugün, babalarımız ve dedelerimizden bizlere miras kalan dostluk ve karşılıklı yardım geleneklerini kutsal bir biçimde korumak, Büyük Vatanseverlik Savaşı hakkındaki tarihsel gerçeği korumak ve suç ortakları olan Nazilerin ve günümüzdeki ideolojik mirasçılarının gerçekleri çarpıtılmasına izin vermemek bizlerin ahlaki görevimizdir.

 

Büyük Zafer'in manevi mirası, ülkelerimiz ve halklarımız arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve verimli bir şekilde gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceğini vurgulamak isterim.

 

Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın tüm gazilerine ve cephe gerisinde destek verenlere en içten şükranlarımı iletmek isterim, onlara sağlık, iyi yaşam, refah ve uzun ömürler diliyorum.” dedi.

 

Kaynak: http://www.kremlin.ru/events/president/news/71100

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.