RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Mayıs 2023, Perşembe 11:56:39 tarihnde eklendi. 143 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güney Osetya Kültür Günleri!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE 30 MAYIS – 2 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA, GÜNEY OSETYA KÜLTÜR GÜNLERİ DÜZENLENECEK!
Güney Osetya Kültür Günleri!

04/05/2023. Türkiye. 03 Mayıs 2023. Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nde, 30 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında Güney Osetya Kültür Günleri düzenleniyor.

 

Güney Osetya Cumhuriyeti Kültür Günleri'nin ana açılışı 31 Mayıs'ta Samson Chanba Abhaz Devlet Dram Tiyatrosu'nda yapılacak. Güney Osetya K. Khetagurov Devlet Dram Tiyatrosu tarafından Oset oyun yazarı Georgi Khugaev’in “Kara Burka” eserinden uyarlanan tiyatro oyunu gösterilecek. Tiyatroseverleri, sadakat ve ihanet, aşk ve çalışma duygusu hakkında heyecan verici bir oyun bekliyor.

 

Tiyatro oyunu, saat 18:00'de gerçekleşecek. Girişler ücretsiz olacak.

 

1 Haziran'da R. Gumba Abhaz Devlet Filarmoni Orkestrası sahnesinde, Bu yıl Güney Osetya Devlet Halk Dansları Topluluğu unvanını almasının 85. Yılının kutlandığı, Güney Osetya Devlet Halk Dansları Topluluğu Boris Galaev “Simd” gösterimde bulunacak.

 

Konser saat 18:00'de gerçekleşecek. Ücretsiz giriş.

 

Abhazya Cumhuriyeti Kültür Bakanı Daur Kove, bu tür karşılıklı etkinliklerinin iki kardeş halkın geleneklerini, tarihini ve kültürünü daha yakından tanımayı mümkün kıldığına inandığını belirterek “Kültür Günlerinin düzenlemesi, insani ilişkilerin genişletilmesi ve barışı güçlendirilmesi için önemli bir adımdır” dedi.

 

Kaynaк: https://apsnypress.info/ru/home/novosti/item/5159-s-30-maya-po-2-iyunya-v-abkhazii-projdut-dni-kultury-yuzhnoj-osetii

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.